Cum sa faci vegeta naturala, zarzavat pentru ciorba si alte 10 bunatati pentru anotimpul rece

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 16 Aug 2016, 15:39

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

Camara pentru iarna trebuie pregatita din timp, mai ales ca in aceasta perioada gasesti in piete tot ce-ti trebuie pentru a te asigura ca sezonul rece nu te va prinde nepregatita: legume, fructe, ierburi aromatice etc.

Tot ce trebuie sa faci e sa te documentezi un pic in pegatura cu modurile ideale de a conserva legumele sau de a prepara amestecurile cele mai bune pentru sezonul rece.

Asadar, pe langa cele 20 de retete de muraturi, ti-am pregatit si cateva retete pentru alte 12 bunatati ce nu trebuie sa lipseasca din camara.

1. Vegeta 100% naturala

 

2. Zarzavat pentru ciorba


3. Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii


4. Dulceata de ardei iute 

 

5. Salata de toamna 


6. Rosii uscate conservate in ulei


7. Ardei prajiti pentru iarna 

 

8. Vinete conservate pentru iarna


9. Busuioc conservat in ulei de masline


10. Muratura de gogonele cu ceapa 

 

11. Salata de iarna cu sos de mustar


12. Salata asortata de legume si fructe


Sursa foto: retete.acasa.ro

Comentarii (1)

16.08.2016, 17:35

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04