Cele mai bune 20 de retete de drob pentru Pasti

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 31 Mar 2016, 12:13

Articol pe placul a 22 bucatarasi
comenteaza

Drobul este un preparat traditional romanesc foarte apreciat, dar si unul dintre perparatele fara de care masa de Pasti n-ar mai fi la fel. 

De obicei, ingredientul principal este carnea de miel, dar exista si alternative la fel de gustoase. 

Mai e destul pana la Pasti, dar ne-am gandit ca daca va pregatim din timp o lista cu cele mai bune 20 de retete de drob, veti avea timp sa le incercati (nu chiar pe toate) si sa decideti care este cea castigatoare, pe care o veti pune masa de Pasti.  

Asadar, iata cele 20 de propuneri de retete de drob:

1. Drob de pasare

 

2. Drob de miel in foi de placinta

3. Drob de pui mozaic

4. Drob de miel

5. Drob de miel cu verdeata si leurda

6. Drob de pui in aluat de foietaj

7. Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale 

8. Drob de porc cu verdeata si slanina

9. Drob mixt (pui si vita)

10. Drob de miel a la Panacris

11. Tort aperitiv cu drob de pui

12. Drob de nuci si ciuperci

13. Drob cu ciuperci

14. Drob de vinete

15. Drob de pui in aluat de foietaj

16. Drob de peste cu smantana 

17. Drob in aluat

18. Drob de iepure cu mousse de conopida

19. Drob retro

20. Drob de miel, reteta din Dobrogea

Sursa foto: culinar.ro

Comentarii (2)

31.03.2016, 12:41

super!

13.04.2016, 15:42

Foarte buna ideea....multumim!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!