Cum sa pregatesti cele mai bune aperitive pentru noaptea de Revelion - 17 retete

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Dec 2016, 11:48

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Am trecut cu bine peste mesele de Craciun in familie, dar urmeaza Revelionul.

Insa, in aceasta perioada, cu siguranta sunteti satui de preparatele traditionale: sarmale, carnati, toba, salata de boeuf etc.

Asa ca, pentru masa de Revelion puteti incerca un bufet suedez cu mai multe aperitive mai usurele, dar foarte gustoase.

Si, pentru ca trecem in 2017, v-am pregatit 17 retete de astfel de aperitive. Incepem cu doua idei de platouri cu gustari:   

1. Platou cu gustari

 

2. Platou cu ciupercute in malai

 

3. Sandvisuri rapide la Panini Maker Breville 

 

4. Fursecuri cu cartofi si cascaval

 

5. Tarta cu ricotta si rosii cherry

 

6. Chec aperitiv cu ton

 

7. Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

 

8. Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

 

9. 5 tipuri de sandvisuri festive

 

10. Timbale din fasole si spuma de sunca

 

11. Melcisori din foietaj cu bacon si cascaval

 

12. Pasta de ton

 

13. Oua umplute

 

14. Tarta cu somon fume si branza feta

 

15. Oua umplute cu ton si branza de burduf

 

16. Onigiri cu avocado

 

17. Briose aperitiv cu quinoa si somon afumat

 

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (3)

27.12.2016, 12:45

Sunt minunate toate!

27.12.2016, 12:51

27.12.2016, 15:55

Super aperitive!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V