Bake rolls

de Criss in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 3258 vizualizari

 

Bake rolls sau bruschete maretti sunt tare pe placul lui Alex. De fapt ii place sa rontaie tot felul de "chestii" nesanatoase, asa ca m-am gandit sa le fac eu mai sanatoase. (Cel putin stiu ce mananca.) Si e o alta metoda de a recicla cornurile primite la scoala.
Reteta e una foarte simpla si se poate adapta cu usurinta dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit cornurile de la scoala dar se pot face cu bagheta si probabil ies chiar mai bune. Asadar, sa trecem la reteta. Avem nevoie de :

 

INGREDIENTE

  • -2 cornuri (de preferinta mai tari)
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 linguri suc de rosii (eu am pus ketchup de casa)
  • -1 catel de usturoi sau praf de usturoi
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake rolls:

Cornurile se taie in felii subtiri cu un cutit de paine. E de preferat sa fie mai tari (de 2-3 zile) pentru ca se taie mai usor. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu ketchupul, sarea si usturoiul si fiecare felie de corn se unge cu acest amestec. Se pun rondelele in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute, dupa care se intredeschide usa cuptorului si se mai coc 5 minute. Vor iesi crocante si aromate, numai bune de rontait.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bake rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bake rolls-0
Bake rolls-1
Bake rolls-2
Bake rolls-3
Bake rolls-4

COMENTARII (21)

Criss

Criss 1

20.01.2014, 09:16

Merci.

diana_k

diana_k 1

30.01.2014, 08:46

super ideea

claudiaO

claudiaO 1

03.02.2014, 17:02

ce bune !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!