Cheesecake cu coacaze rosii

de Ligia Bxl in Prajituri, 29 Iul 2014 | 3786 vizualizari

 

Imi plac prajiturile cu fructe enorm de mult,asa ca in acest sezon profit la maxim :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • 4 linguri cu gris rase
  • 125 unt moale
  • 200-250 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr coacaze rosii
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • Pentru sirop:
  • 1 ceasca de coacaze rosii
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2-3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu coacaze rosii:

Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.


Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se incorporeaza toate.


Albusurile se bat spuma cu putina sare si se incorporeaza si ele usor cu o spatula impreuna cu compozitia de branza.


La final se adauga coacazele curatate de codite si spalate.


Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de copt detasabila de 25-26 cm,unsa si tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul incins inainte,la 170°c ,pentru coacere sa se rumeneasca frumos.


Se lasa la racit apoi se portioneaza.Se face un sirop:se fierb coacazele cu zaharul si apa iar dupa ce sa ingrosat se da de pe foc si se strecoara de seminte si coji.Se toarna peste fiecare portie de cheesecake la servire.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:08

Arata tare bine!!

kytz 1

31.12.2016, 14:27

Ancutsa 1

22.07.2017, 14:38

Un deliciu! Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine fara coacere