Cheesecake cu coacaze rosii

de Ligia Bxl in Prajituri, 29 Iul 2014 | 3286 vizualizari

 

Imi plac prajiturile cu fructe enorm de mult,asa ca in acest sezon profit la maxim :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • 4 linguri cu gris rase
  • 125 unt moale
  • 200-250 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr coacaze rosii
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • Pentru sirop:
  • 1 ceasca de coacaze rosii
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2-3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu coacaze rosii:

Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.

Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se incorporeaza toate.

Albusurile se bat spuma cu putina sare si se incorporeaza si ele usor cu o spatula impreuna cu compozitia de branza.

La final se adauga coacazele curatate de codite si spalate.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de copt detasabila de 25-26 cm,unsa si tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins inainte,la 170°c ,pentru coacere sa se rumeneasca frumos.

Se lasa la racit apoi se portioneaza.Se face un sirop:se fierb coacazele cu zaharul si apa iar dupa ce sa ingrosat se da de pe foc si se strecoara de seminte si coji.Se toarna peste fiecare portie de cheesecake la servire.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu coacaze rosii-0
Cheesecake cu coacaze rosii-1
Cheesecake cu coacaze rosii-2
Cheesecake cu coacaze rosii-3
Cheesecake cu coacaze rosii-4
Cheesecake cu coacaze rosii-5
Cheesecake cu coacaze rosii-6
Cheesecake cu coacaze rosii-7

COMENTARII (27)

-Licurici-

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:07

Cum arata cheesecake-ul !! Ar merge o feliuta!

Xandrinne

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:08

Arata tare bine!!

kytz

kytz 1

31.12.2016, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!