Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Cu ce puteam sa intampin vara decat cu un minunat cheesecake cu fructe de sezon. Cum le zic eu, dulcinee varatice ^_^ . Zmeura, afine, coacaze rosii, pe toate le gasiti in supermarket-uri si profitati de ele din plin. Cred ca "din cauza lor" iubesc eu vara. Pentru ca pot manca pe saturate atatea fructe bune si gustoase, ca poate trece si o saptamana fara sa mi se faca pofta de ciocolata :)). Dupa cum vedeti cheesecake-ul a devenit prajitura mea preferata, mereu ma gandesc la retete noi, cum sa le combin, sa iasa o praji bunaaa.
Eu am facut la jumatate, unul mai micut, pentru ca l-am papat doar eu.
Preparare baza de biscuti: topiti untul. In robot mixati bine biscuitii, adaugati untul topit si mixati pana devine totul omogen. Rasturnati compozitia pe o tava rotunda (24 cm diametru) si presati cu degetele pana baza este bine intinsa.
Intr-un castron bateti spuma ouale cu un praf de sare. Adagati zaharul si vanilia. Mixati pna devine crema. Adaugati smantana si amidonul. Ricotta si mixati pna ce compozitia este omogena. O turnati peste blat.
Dati la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 45 de minute.
1
Il asezati pe un platou doar dupa ce s-a racit complet in tava. La rece pentru cateva ore.
2
Il decorati dupa pofta inimii si il savurati cu mare pofta.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult