Cheesecake simplu

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 5986 vizualizari

 

retete e preluata de pe un site. Sincer, nu mai stiu care, dar e grozav de bun si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscutit
  • 50 g unt
  • Umplutura:
  • 1kg branza de vaci
  • 1 cana zahar pudra
  • 300 g smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • frisca pt decor-optional
  • bombonele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Se zdrobesc biscuiti sa fie ca si pesmetul, apoi se amesteca cu untul si se aseaza intr-o tava rotunda cu pereti detasabili(eu am uns tava cu ulei si am pus folie aluminiu pt siguranta )


Branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra ,ouale, smantana si coaja de lamaie si se mixeaza bine apoi se toarna peste compozitia cu biscuiti in tava


Se da tava la cuptor pentru 60 minute la 160 grade


Cand e gata se lasa sa se raceasca in tava apoi se iau jos pereti detasabili si se orneaza cu frisca si bombonele de ciocolata,asta daca doriti daca nu se poate servi simpla


Este o retata simpla si foarte usor de preparat si de mancat la fel


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

adinacarla pana vi promit ca fac altu

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

ana e grozav de bun

vanilla 1

30.06.2010, 09:05

ma bag si eu la o felie!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si frisca