Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi

de kamy in Mancaruri de legume, 8 Oct 2010 | 12743 vizualizari

 

am zis sa mancam totusi ceva de post azi dar nu am reusit 100% asa ca... ma mut la catolici pt scurt timp

 

INGREDIENTE

  • ciuperci parizoale
  • cartofi
  • dovleceli
  • gulie
  • morcovi
  • ceapa
  • usturoi
  • marar
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi:

ptr.ciuperci pane:


Am primit cateva parizoale dintre care una mareeee cat dogul meu cel rotund(30 cm diam)si m-am gandit sa o fac pane


Am rupt coada am spalat palaria ff bine si am pus-o sa se scurga pe un prosop cu"lamelele"in jos.Am taiat-o raze,am sarat,piperat si am presarat faina pe ambele parti.


Am batut 3 oua cu putina sare si am pus faina pana a ajuns la o consistenta mai groasa decat la clatite.


Am trecut bucatile de ciuperca prin aluat si le-am prajit in ulei dupa care le-am pus pe o hartie absorbanta.


ptr chiftele din legume:


Ce legume am avut prin frigider le-am spalat,le-am curatat si le-am dat prin razaroarea mica,ceapa am taiat-o marunt,iar usturoiul l-am pisat.Am pus la calit ceapa si morcovul in putin ulei,intre timp pe celelelte legume le-am lasat intr-un castron, cu putina sare pe ele.Dupa ce s-a calit ceapa cu morcovul le-am pus peste celelelte legume stoarse bine,am adaugat vreo 3 oua si oul cu faina care mi-a ramas de la ciupercile pane,mararul si usturoiul pisat.Am amestecat bine am pus sare,piper.Cu o lingura am luat din compozitie,am dat prin pesmet"chiftelele" dupa care le-am prajit in ulei.


Am facut langa un piure de cartofi si ca muratura castraveti si salata de sfecla rosie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

chiftelele din legume se pot consuma si reci cu ketchup,maioneza cu hrean,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kamy 1

30.05.2011, 21:58

elena....ms dupa 3 luni

kamy 1

30.05.2011, 21:59

eduard....multumesc

abetina 1

21.08.2018, 23:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana