Chiftelute de cartofi I(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 27838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi I(de post):


  1. Cartofii se curata de coaja si se spala.Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se scurga foarte bine(cu mainile curate se storc foarte bine).Intr-un castron se pun cartofii storsi,se condimenteaza,se pune patrunjelul tocat si usturoiul pisat si se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat sa se lege compozitia.

  2. Din compozitie se formeaza chiftelute si se aplatizeaza,se dau prin faian si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc,pe ambele parti.Se scot pe un servest absorbant.

  3. Se servesc simple,ca garnitura sau cu sos de rosii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi I(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

27.11.2010, 14:34

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:52

marianascarlat 1

01.08.2013, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi inabusiti cu usturoi