Chiftelute de cartofi I(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 35642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi I(de post):


  1. Cartofii se curata de coaja si se spala.Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se scurga foarte bine(cu mainile curate se storc foarte bine).Intr-un castron se pun cartofii storsi,se condimenteaza,se pune patrunjelul tocat si usturoiul pisat si se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat sa se lege compozitia.

  2. Din compozitie se formeaza chiftelute si se aplatizeaza,se dau prin faian si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc,pe ambele parti.Se scot pe un servest absorbant.

  3. Se servesc simple,ca garnitura sau cu sos de rosii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi I(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

27.11.2010, 14:34

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:52

marianascarlat 1

01.08.2013, 11:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata a la Russe de post