Chiftelute de cartofi I(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 31172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi I(de post):


  1. Cartofii se curata de coaja si se spala.Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se scurga foarte bine(cu mainile curate se storc foarte bine).Intr-un castron se pun cartofii storsi,se condimenteaza,se pune patrunjelul tocat si usturoiul pisat si se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat sa se lege compozitia.

  2. Din compozitie se formeaza chiftelute si se aplatizeaza,se dau prin faian si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc,pe ambele parti.Se scot pe un servest absorbant.

  3. Se servesc simple,ca garnitura sau cu sos de rosii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi I(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

27.11.2010, 14:34

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:52

marianascarlat 1

01.08.2013, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)