Ciorba a la grec

de ella 87 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • orez
  • un borcanel de smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Am fiert pulpele impreuna cu o ceapa, sare si vegeta... dupa ce au fiert, ceapa am scos-o, carnea am taiat-o bucatele.

Morcovii i-am dat pe razatoare, am spalat orezul si am pus la fiert impreuna cu supa... am lasat sa fiarba orezul, morcovul si am pus carnita peste.

Intre timp am frecat galbenusele cu smantana si cu putina supa ca sa nu se taie... am adaugat aceasta compozitie peste supa dar nu cand da in clocot, pentru ca oul o sa iasa zdrente.



La sfarsit acriti ciorba dupa plac si adaugati patrunjel.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

06.01.2015, 10:01

Buna!

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:35

ciorbita e obligatorie in fiecare zi

mirela0911 1

08.01.2015, 13:55

O ciorbita tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc á la grec