Ciorba cu afumatura si moare

de kamy in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 4695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc afumata(pulpa)
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • sare,piper
  • moare de varza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si moare:

Carnea se spala bine,se taie bucati mai mici si se pune la fiert in 3/4 din apa necesara pt ciorba.Spumam daca e nevoie.Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovii,ceapa si telina taiate cubulete,iar cand s-a fiert carnea numai buna de mancat, se adauga cartofii taiati cuburi se fierb 10 min dupa care se completeaza cu moare de varza,pana ajungem la cantitatea dorita de ciorba.Mai fierbem pana sunt fierti cartofi,punem piper si sare (daca moarea nu-i destul de sarata),adaugam tarhon( pus in otet)taiat marunt si inchidem focul.


pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

daca moarea e f sarata adaugati in ciorba dupa gust si mai completati ,eventual ,cu apa.

2

 se poate pune si patrunjel sau pastarnac....da e o vorba"esti ca patrunjelu-n supa"eu nu prea folosesc

3

 am facut ciorba in oala de 4 l

4

eu am facut ciorba cu carne slaba dar se poate folosi ce carne afumata doriti sau aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

kamy 1

12.01.2011, 20:44

sylvia...te astept la masa

MIUTA 1

13.01.2011, 14:26

Si eu vreau Kamy,e delicioasa

kamy 1

13.01.2011, 14:48

miuta...te astept la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita din oase de vita cu legume