Ciorba de burta

de jolygina in Supe/Ciorbe, 19 Iun 2010 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • burta de vacuta 2-3 kg
  • 2 cepe
  • 3-4 morcovi
  • otet
  • usturoi
  • sare
  • delicat
  • 250g samantana
  • usturoi
  • cateva fasii de gogosar acru
  • un os de vita-
  • 3-4 galbenusuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai ia din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul.

Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovii.

O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este fiarta ,scoatem o bucatica si vedem daca este moale.

Cand a fiert scoatem bucatile de burta si o taiem fasii subtiri ,morcovii ii scoatem si ceapa ,dupa preferinte daca vreti ii puteti pune la loc in ciorbita bucati mai mari,eu ii scot si ii arunc.

Strecuram zeama si punem toate bucatile de fasii inapoi in zeama(aruncam si osul de vita)

Preparam din smantana otet oua ,usturoi o pasta si o incorporam incet ,incet in zeama ,ca sa nu se branzeasca,luati usor cu polonicul din zeama si mai subtiati crema din samatana ,dupa care o turanam peste supa

La sfarsit se taie fasii de gogosar in ciorbita.

Dupa preferinte se pune mai mult sau mai putin otet, piper, smatana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

20.06.2010, 01:02

Chiar daca eu abia am termina-to pe a mea,vin si la tine la o portie.

lstanciu37 1

23.06.2010, 11:18

vreau si eu

Cris2711 1

12.03.2011, 11:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta dobrogeana