Ciorbă de fasole boabe cu ciolan servită în pâine

de Panacris in Porc, 21 Sep 2014 | 4237 vizualizari

 

O reeditare a savuroasei ciorbei fasole cu ciolan servită în pâine.

 

INGREDIENTE

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole boabe cu ciolan servită în pâine:

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere și să scăpați de schimbarea apei de trei ori ;). Fasolea se pune la fiert în apă rece după ce a fost prealabil scursă de apa în care a stat peste noapte, împreună cu ciolanul de porc. Se lasa la fiert cca. 1 oră, după ce a început să ”fluiere” oala minune. Între timp se curață legumele și se taie marunt. Costița de porc se porționează și se pune separate la fiert într-un vas cu apă rece cca. 30 de minute, la foc mic, neacoperit. După ce s-a au trecut cele 3600 de inute de fierbere, se ia vasul minune de pe foc, se răcește rapid sun jet de apă rece. Atenție, înainte de a deschide capacul, verificați să numai iasă niciun pic de abur, ca să puteți deschide capacul, fără evenimente. Să revenim! Se adaugă legumele, costița, se asezonează de sare, piper, foia de dafin, tarhonul, pasta de roșii, se pune din nou capacul și se lasă din nou la gătit subpresiune cca. 3600 de minute.


Între timp se pregătesc farfuriile comestibile, rețeta aici : http://www.bucataras.ro/retete/farfurii-comestibile-65083.html.


Fasolea se servește fierbinte în pâine, acompaniată de salată de ceapă roție sau murături de sezon. Răbdare, spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole boabe cu ciolan servită în pâine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bunica 1

28.11.2015, 19:33

2în 1 și scapi de spălat farfuriile)))

mirela0911 1

01.12.2016, 19:57

Si doua portii as manca!

mihaelar63 1

02.12.2017, 10:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat