Ciorba de legume cu ghebe

de Rocsi in Ciorbe, 3 Apr 2011 | 10942 vizualizari

 

O ciorba ce mie imi place mult de tot....

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi mari
  • 200 gr fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta gogosari
  • 1 castronel ghebe fierte
  • bors dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu ghebe:

Intai de toate pregatim toate legumele.


cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.


morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


ardeiul rosu il taiem patratele.


rosiile le decojim si le tocam.


pastarnacul il curatam si il taiem bucatele mici.


fasolea verde o spalam bine(depinde de care aveti)..eu am avut congelata si am decongelat-o apoi am spalat-o.


intr-o oala punem 2-3 linguri ulei.


adaugam ceapa,morcovul si rosiile si le tragem 1 minut in ulei,nu mai mult sa nu le prajiti ci doar pentru a le inabusi putin.


apoi puneti apa cat doriti,in functie de cata ciorba doriti sa faceti.


lasam sa inceapa sa fiarba .


apoi adaugam cartofii,fasolea verde,ardeiul rosu,pastarnacul .


lasam sa fiarba cam 10 minute,la foc potrivit si cu un capac deasupra.


dupa acest timp adaugam ghebele,pasta de gogosari.


condimentam cu sare si piper dupa gust.


mai lasam sa fiarba pana ce legumele sunt fierte destul de bine.


la urma adaugam borsul si ii mai dam 3-4 clocote.


tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

horia 1

11.04.2011, 10:48

n-as putea trece nepasator pe langa o asa bunatate,fara sa spun ceva : BRAVO!

Rocsi 1

11.04.2011, 11:57

multumesc horia

adry88 1

21.05.2011, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu smantana