Ciorba de perisoare cu tarhon

de adela1981 in Ciorbe, 4 Mai 2012 | 3488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare:
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata telina
  • 50 gr orez
  • 200 gr smantana
  • tarhon maruntit in otet
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu tarhon:

In primul rand , punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam carnea tocata cu sare, piper, boia de ardei, apoi adaugam ceapa curatata si data pe razatoare si usturoiul pisat, spre final adaugam oul batut. Dam forma perisoarelor si le punem la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat in clocot se ia spuma ori de cate ori este nevoie, sa avem o ciorbica limpede.


Intre timp curatam legumele, le spalam si taiem marunt, apoi adaugam la ciorba. Condimentam cu putin sare si piper si lasam sa fiarba. Cand au fiert toate legumele si perisoarele, adaugam orezul spalat in mai multe ape, tarhonul maruntit si 1-2 linguri de otet aromatizat in care a stat tarhonul ( dupa gust) si lasam sa mai dea in clocot pana ce a fiert orezul. Orezul se poate fierbe separat in apa cu sare, apoi sa adaugati la ciorba.


Se trage deoparte se lasa putin la racit apoi adaugam smantana. Este delicioasa! Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

05.05.2012, 16:04

buna ciorbica

diaconta 1

05.05.2012, 22:39

abia am terminat-o si deja imi faci pofta

jolygina 1

06.05.2012, 11:14

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de perisoare cu verdeata