Ciorba de varza dulce

de Panacris in Ciorbe, 16 Mai 2012 | 22644 vizualizari

 

O ciorba de primavara-vara!

 

INGREDIENTE

  • varza dulce 1 bucata
  • ceapa galbena 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • pastarnac 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • marar verde 1 legatura
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • bulion de rosii
Portii: 19
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza dulce:

Ceapa se curata, se taie marunt si sepune la calit in ulei cu putina apa. Zarzavaturile se curata, se rad pe razatoarea mare si se adauga la ceapa calita. Ardeii si rosiile se toaca marunt, adaugandu/se la amestecul de mai sus. Varza se curata de primele foi si se rade pe rindea. Se adauga la amestecul de ceapa si zarzavaturi. Se completeaza cu cca.2 litri de apa si se lasa la fiert la foc mediu cca. 30 de minute. Se asezoneaza de sare si piper. La final se adauga bulionul de rosii si se lasa sa mai dea in clocot cca.10 minute. La servire se presara marar proaspat tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:58

buna

dinugaber 1

18.05.2012, 18:50

Se poate pune si un "ciot" de ghimbir tocat marunt

Sim0na 1

18.05.2012, 22:46

Am avut o perioada in care am mancat la ciorba de varza... de slabit nu am slabit, dar n-am mai vrut sa vad varza vre-un an!
Tare bine arata ciorbita ta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă rusească de varză roșie (Shty s krasnai kapusti)