Ciuperci cu cartofi la cuptor

de nadina73 in Mancaruri de post, 2 Iun 2010 | 6067 vizualizari

 

fiind miercuri si zi de post ,am preparat ceva usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 18-20 palarioare de ciuperci mai mari
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 5 dinti de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 linguri pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert

Ciupercile se curata de pielita si de picioruse,se sareaza si se pipereaza apoi se prajesc in putin ulei de masline, 1 lingurita nu mai mult,pe ambele parti

Usturoiul se curata si se zdrobeste apoi se amesteca bine cu sare si 3 linguri de ulei de masline, apoi se pune pasta de tomate si 1 cana de apa se amesteca bine

Cand avem totul pregatit se ia un vas se unge cu putin ulei apoi se pune cate un rand de cartofi si unul de ciuperci si iar unul de cartofi si unul de ciuperci. La final se pune mujdeiul de usturoi si patrunjel verde tocat apoi se pune la cuptor pentru 15-20 minute la foc mai mare

Este o mancare de post foarte buna si gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

nadina73 1

04.06.2010, 00:10

rocsi am venit dupa o zi intarieredar acuma sigur dormi

nadina73 1

04.06.2010, 00:11

da buni i fac eu numai haideti

nadina73 1

04.06.2010, 00:11

incearc-o mesa in zilele de post e grozava ,iar daca nu o faci de post si pui mai putina apa si pui cascavallesini mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci