Cod 007

de epurasha2bb in Peste, 3 Mai 2010 | 2800 vizualizari

 

ei, nu l-am gatit pe James Bond,!Codul e Pestele iar 7 sunt culorile, ciupercile negre, cartof galben, ceapa verde, ardei rosu, morcov portocaliu, pestele alb, baconul rozaliu.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de file de cod
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf decopt
  • 5 felii de bacon
  • 2 ciuperci champignion
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 cartofi potriviti
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod 007:

Se taie fileul de cod in bastonase lunguiete si se inveleste in bacon , se prajeste in tigaie prins cu scobitori, se scoate, se scurge, se scot scobitorile.Se sareaza se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-un vas mic de yena.


Se fierb 2 cartofi facuti cubulete in apa cu sare si putin unt.Se scot, se scurg si se aseaza alaturi de peste in vasul de yena.


Se bat cele 2 oua cu faiana si praful de copt.Se toarna peste cartofi si peste.


Deasupra se presara fasiute subtiri de morcov, tocatura fina de ardei rosu si ciupercute(eu le-am calit putin inainte ca sa nu lase apa la cuptor), cepa verde.


Se baga la cuptorul preincins si se lasa sa se rumeneasca putin fiindca ingredientele noastre sunt jumatate preparate asa ca nu e nevoie de o sedere lunga la cuptor.In functei de puterea cuptorului, verificati totusi dupa 10 minute si vedeti dacamai lasati sau nu.


A iesit minunat! ASTA A FOST PRANZUL MEU DE AZI!(1/4 din toata cantitatea nu tot ce era in vas!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod 007" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

04.05.2010, 10:02

Brandusa ma bucur ca ai observat jocul de cuvinte

epurasha2bb 1

04.05.2010, 10:03

nadina si eu sunt inebunita dupa ciuperci! mereu am frigider ca nu se stie ce combinatie mai fac!

nadina73 1

04.05.2010, 10:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste