Crema de dovleac

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 701 vizualizari

 

Am taiat un dovleac placintar,am facut ce am facut(urmeaza sa vedeti)iar din piureul ramas,am facut aceasta crema,asemanator cu sufleul

 

INGREDIENTE

  • 1cana piure de dovleac
  • 200ml smantana lichida
  • 3oua
  • 1/2cana zahar brun
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de dovleac:

Pentru piure,punem in tava pe hartie la cuptor 2felii de dovleac si le tinem pana sunt moi,aproximativ 20min;


Punem in blender toate ingredienteleiar dupa ce am obtinut o spuma,impartim compozitia in vase mici de ceramica,le punem in tava cu apa fierbinte si le tinem la cuptor la foc mic 40min.


Se servesc imediat.

 

TIPS-URI

1

piureul se mai poate obtine si din dovleac fiert dar va recomand pe cel copt pentru ca are alt gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Irina 1

24.02.2014, 13:11

o bunatate!

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:39

ianculubita 1

25.02.2014, 13:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Tort Tweety, pentru un pui de 2 ani!