Crema de dovleac

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 506 vizualizari

 

Am taiat un dovleac placintar,am facut ce am facut(urmeaza sa vedeti)iar din piureul ramas,am facut aceasta crema,asemanator cu sufleul

 

INGREDIENTE

  • 1cana piure de dovleac
  • 200ml smantana lichida
  • 3oua
  • 1/2cana zahar brun
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de dovleac:

Pentru piure,punem in tava pe hartie la cuptor 2felii de dovleac si le tinem pana sunt moi,aproximativ 20min;

Punem in blender toate ingredienteleiar dupa ce am obtinut o spuma,impartim compozitia in vase mici de ceramica,le punem in tava cu apa fierbinte si le tinem la cuptor la foc mic 40min.

Se servesc imediat.

 

TIPS-URI

1

piureul se mai poate obtine si din dovleac fiert dar va recomand pe cel copt pentru ca are alt gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Irina 1

24.02.2014, 13:11

o bunatate!

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:39

ianculubita 1

25.02.2014, 13:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L