Crema de nuca pentru torturi

de Sidy in Torturi, 20 Dec 2012 | 17266 vizualizari

 

O crema de nuca foarte finuta,care noua ne place foarte mult.
Si pentru ca poate vreti o crema buna pentru torturile ce le veti face de sarbatori, m-am gandit sa vi-o impartasesc si voua.
Reteta gasita, bineinteles , in vechiul caiet cu retete al maicutei mele...

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt
  • 300 g zahar tos
  • 100 g nuca macinata
  • 50 ml esenta rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de nuca pentru torturi:

Se pune la fiert zaharul cu apa si se face un sirop, care se incearca dupa metoda stiuta.


Oul se bate bine-bine si se adauga peste sirop , invirtindu-se foarte repede, pina se ingroasa.


Se adauga untul cand crema e rece si se bate bine pina devine spumoasa.


La sfirsit se adauga nuca, romul si vanilia si daca e nevoie se da la rece pina se ingroasa.


Cu aceasta crema se poate umple , orice fel de blat de tort...sau prajitura.


Simplu de facut dar foarte gustoasa.....


Incercati si veti fi foarte multumita.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de nuca pentru torturi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:42

Cred că o voi încerca și eu!

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:54

bun

babi5 1

14.11.2013, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu crema de nuca