Crema de zahar ars

de Bunica in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 1913 vizualizari

 

Am pofta de ceva dulce.Ce e mai rapid decat "Crema de zahar ars"?O las sa se raceasca si apoi o pun la frigider,daca mai ramane;)

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar tos
  • 800 ml. lapte
  • arome dupa gustul fiecaruia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

8 linguri de zahar le-am pus la caramelizat.Caramelul obtinut l-am repartizat in cele 4 forme si craticioara.Am uns pereti formelor cu zaharul ars.


Celelalte 8 linguri de zahar si 400 ml. lapte le-am pus la fiert,pana se topeste zaharul.


Am adaugat si celelalte 400 ml. lapte,pentru a se raci.


Cele 8 oua le-am amestecat cu telul si apoi am turnat laptele cu zaharul peste oua.


Am pus aromele si am repartizat amestecul in forme.


Le-am dat la cuptor pentru 40-45 de minute.


Se rastoarna pe farfurie cand s-a racit.


 

TIPS-URI

1

Formele le-am pus in tava patrata a agragazului in care am pus apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:48

Buni ce ai aici ? Vai ce tentatie

RuxyRux 1

14.05.2013, 09:20

Buniiii cum am ratat minunatia asta?

loredanaaa 1

14.05.2013, 21:42

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars