Desert placinta invartita cu branza si stafide

de Catalina L in Prajituri, 18 Mar 2018 | 2480 vizualizari

 

O placinta invartitata crocanta si delicioasa. Am invartit-o in functie de forma de copt folosita.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/placinta-invartita-cu-branza-si-stafide.html

 

INGREDIENTE

  • 8-12 foi de placinta
  • 500 g de branza de vaci proaspata
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri stafide
  • 100 g zahar
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 2 oua
  • vanilie pudra
  • 25 g de unt topit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta invartita cu branza si stafide:

Amestecati branza proaspata cu zaharurile. Adaugati treptat ouale, grisul si smantana si amestecati bine.

Puneti vanilia si stafidele.

Incalziti cuptorul la 180°C.

Ungeti cu unt o forma de gratin (20/30 cm).

Derulati foile de placinta.

Puneti 2-3 foi una peste alta.

Puneti  deasupra 1/4  din crema de branza in lungime si rulati .

Repetati operatia de 4 ori, veti obtine 4 rulouri lungi.

Asezati-le in forma unsa, unul dupa altul.

Ungeti-le bine cu untul topit.

Dati la cuptor timp de 30-40 minute.

Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar pudra.

Calduta este excelenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta invartita cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Semiluna cu gem si ciocolata