Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O placinta invartitata crocanta si delicioasa. Am invartit-o in functie de forma de copt folosita.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/placinta-invartita-cu-branza-si-stafide.html
Amestecati branza proaspata cu zaharurile. Adaugati treptat ouale, grisul si smantana si amestecati bine.
Puneti vanilia si stafidele.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Ungeti cu unt o forma de gratin (20/30 cm).
Derulati foile de placinta.
Puneti 2-3 foi una peste alta.
Puneti deasupra 1/4 din crema de branza in lungime si rulati .
Repetati operatia de 4 ori, veti obtine 4 rulouri lungi.
Asezati-le in forma unsa, unul dupa altul.
Ungeti-le bine cu untul topit.
Dati la cuptor timp de 30-40 minute.
Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar pudra.
Calduta este excelenta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult