Drob de miel

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 5242 vizualizari

 

Da!!!!!!..am reusit!!!!!...am facut drob de miel, reteta de Pasti!
Cum?
Inca ma mai intreb si eu!...;)

 

INGREDIENTE

  •  1 kg carne de miel (maruntaie de de miel - plamani, inima, ficat, rinichi);
  •  1 prapure;
  • 4 legaturi de ceapa verde;
  • 3 cepe uscate, medii;
  • 2 legaturi de marar proaspat; 
  • 2 legaturi de patrunjel proaspat; 
  • 9 oua;
  • 2 lingurite cu condiment pentru drob; 
  • 2 felii de paine alba;
  • sare;
  • piper. 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Te Pasti este obligatoriu sa prepari reteta de drob de miel ...


...spalam maruntaiele si le punem la fiert cu putina sare. Adaugam o ceapa pentru a mai lua din mirosul carnii...

...dupa ce prima apa da in clocot...schimbam apa...mai lasam la fiert aproximativ 40 de minute...

...intre timp ...pregatim restul ingredientelor:

1. punem 4 oua la fiert (aproximativ 5 minute)...

...decojim ouale si le punem deoparte...



2. tocam ceapa verde, mararul si patrunjelul...



3. pregatim prapurele: il spalam si il punem la scurs intr-o sita...



...cand carnea este fiarta...se ia de foc, se clateste si se pune la racit pentru 10 minute, apoi o tocam la masina impreuna cu 2 cepe uscate si 2 felii de paine alba...



...amestecam carnea cu legumele...



...separat...mixam 5 oua pe care le adaugam la compozitia principala...



...adaugam 2 lingurite cu condiment pentru drob...verificam de sare si piper...



...la final pregatim tava: o ungem cu putin ulei, asezam praporul (foarte bine scurs) si compozitia...


...cele 4 oua fierte sunt introduse in campozitie...



...finalizam drobul si il punem la cuptor pentru 45 de minute (temperatura medie)...



Sarbatori Luminate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ghinnni 1

08.04.2010, 12:04

Dragele mele,
M-ati surprins cu urarile...nu m-am asteptat!
Sunteti super! DE VIS!

Cu drag...va pup cu drag

rivka 1

08.04.2010, 12:36

la multi ani ghinni

elena1988 1

15.02.2011, 18:57

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de porc