Fasole "batuta"

de izulika in Mancaruri de post, 13 Iun 2010 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 5-6 cepe
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 vf lingurita piper
  • 1 lingura sare
  • 7-8 linguri ulei
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Fasolea se alege,se pune la inmuiat apoi se scurge de apa si se adauga o alta apa calda si se da la fiert.Ceapa se curata si se toaca marunt,uleiul se pune la incins intr-o tigaie iar dupa ce s-a incins se adauga ceapa si se amesteca pana devine sticloasa apoi se adauga pasta de tomate, si piperul si se mai lasa inca 10 - 15 minute.


Dupa ce fasolea a fiert se scurge de apa dar nu toata( se opreste o cana de zeama) si se zdrobeste cu o lingura de lemn,sau mai simplu se pune la robotu de bucatarie adaugand din cand in cand zeama de la fasole pana se face o pasta fina,apoi adaugam usturoiul pisat,jumatate din ceapa calita, sare si delicat dupa gust.Se amesteca bine si se serveste cu restul de ceapa deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ela 1

13.06.2010, 12:58

tare buna

Rocsi 1

13.06.2010, 12:58

vanilla 1

29.06.2010, 15:27

eu asa ceva fac iarna , ii fff gustoasa cu carnati!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus