Fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 10 Dec 2011 | 1224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 150 g unt topit
  • 150 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • esenta de portocala
  • 1 zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat bun de modelat
  • 1 ciocolata alba
  • unt cat o nuca
  • nuca de cocos
  • ciocolata ornament
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza,se adauga untul topit si racit,coaja de porocala,esenta,zaharul vanilat,praful de copt,amestecam cu o lingura adaugand treptat faina cernuta.


Cu ajutorul uni posh facem fursecurile,lasam distanta intre ele.


Dam tava la cuptor cca 10 min,le lasam sa se raceasca.


Topim ciocolata cu untul in cuptorul de microunde,trecem fursecurile prin ciocolata,le ornam cu nuca de cocos si ciocolata sau dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

11.12.2011, 20:56

mirela

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 12:57

mmm....bune,bune....

Lau 1

13.12.2011, 13:17

medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata