Fusilli cu sos ragu

de Dana_Retetegg in Fusilli, 24 Noi 2012 | 2090 vizualizari

 

Ca de obicei, m-am abatut putin de la reteta originala a sosului, insa nu e prea important acest aspect atat timp cat gustul e super yum ;)

 

INGREDIENTE

Paste:

  • 250 g paste fusilli,
  • apa,
  • sare,
  • 2 linguri ulei de masline

Sos Ragu:

  • 350 g carne tocata de porc si vita,
  • 200 ml rosii pasate (sau suc de rosii),
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei kapia rosu,
  • oregano,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 50 ml vin alb,
  • 2-3 linguri ulei de masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos ragu:

Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei.


Am tocat fin cu robotul ceapa, morcovul si ardeiul. Le-am pus la calit in cateva linguri de ulei de masline.


Am lasat 5 minute la foc mic, apoi am adaugat carnea tocata si vinul.


Am lasat aproximativ 30 de minute la foc mic pana s-a evaporat vinul.


Rosiile pasate le-am adaugat impreuna cu oregano, busuioc, sare si piper, am amestecat de cateva ori si am mai lasat 15 minute.


Am pus patrunjelul tocat.


Pastele scurse bine de apa le-am asezat pe farfurie, iar deasupra am pus sos ragu din abundenta.


Am pus si frunze verzi de busuioc si am servit cu mare pofta :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 20:06

Merci

babi5 1

07.10.2014, 20:23

Dana_Retetegg 1

09.10.2014, 00:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata