Musaca din paste cu carne tocată

de botcrina in Paste, 24 Feb 2013 | 24476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 300 g carne tocată
  • 500 g paste
  • 4 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceşcuţă cu apă
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, busuioc, uscate
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca din paste cu carne tocată:

Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă.

Separat fierbem pastele.

Câd avem toate ingredientele pregătite luăm o tavă, punem uleiul rămas, un strat de paste, unul de carne, brânză, sare, piper şi smântâna amestecată cu 2 ouă bătute si condimente.

Repetăm  aceea-şi operaţiune cu ingredientele rămase.

Dăm la cuptor la temp. de 150 de grade aproximativ 20 de minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din paste cu carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu carne