Papara ca la tara

de geobucataras in Porc, 13 Ian 2014 | 8277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • kaiser - cat vreti ( eu am pus 4 felii)
  • slanina cat doriti
  • sare
  • o ceapa rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara ca la tara:

Taiem slanina,kaiserul si ceapa,dupa care punem slanina si kaiseru  la prajit un pic eu am pus ulei numai cat am uns tava, cand sa calit un pic slanina si kaiseru adaugam ceapa si mai lasam la calit 2 min, intre timp spargem oaule si le batem bine, dupa ce am batut oule le turnam peste slanina,kaiser si ceapa si lasam sa se faca ,dar sa nu se rumeneasca prea tare.Este simplu si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara ca la tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.01.2014, 16:26

vai de mama! )

Rocsi 1

13.01.2014, 19:48

Ce mai mancam la bunici, rupeam si cozi de ceapa din gradina..Buna mai era

MotanLaOale 1

13.01.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papara (ratota) cu carnat