Pasca fara aluat

de ralu_ca in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 1955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un vas am amestecat bine ouale cu zaharul, apoi am adaugat branza, vanilia, untul la temperatura camerei omogenizand foarte bine. Se adauga faina si grisul putin cate putin, incorporam smantana si la final stafidele.


Turnam compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapatata cu faina, dar si una de silicon si introducem la cuptor approx 50 min, pana ce se rumeneste bine.


Este delicioasa si foarte usor de preparat.


Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

13.04.2015, 16:54

Mie imi place pasca cu multa branza dar totusi raman la reteta traditionala

Rocsi 1

13.04.2015, 19:38

Sigur este foarte buna!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Jeleu din fructe de padure