Pasca fara aluat

de ralu_ca in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 1424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un vas am amestecat bine ouale cu zaharul, apoi am adaugat branza, vanilia, untul la temperatura camerei omogenizand foarte bine. Se adauga faina si grisul putin cate putin, incorporam smantana si la final stafidele.


Turnam compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapatata cu faina, dar si una de silicon si introducem la cuptor approx 50 min, pana ce se rumeneste bine.


Este delicioasa si foarte usor de preparat.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

13.04.2015, 16:54

Mie imi place pasca cu multa branza dar totusi raman la reteta traditionala

Rocsi 1

13.04.2015, 19:38

Sigur este foarte buna!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gatisoare cu visine