Pasta de hering

de Bunica in Peste, 4 Dec 2011 | 4261 vizualizari

 

Va asigur ca nu gasiti in comert asa ceva.Mai aveam in congelator 13 pesti baby hering si ma tot gandeam ce sa fac cu ei.Si iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 13 buc. peste baby hering
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 varf de lincurita cu piper
  • 1 foaie de dafin 
  • 50 ml. ulei
  • 5 catei de usturoi 
  • 200-250 ml. vin alb ( mai acrut pe care nu-l mai bei)
  • putin rozmarin( dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering:

Pestele se lasa la dezghetat.


Se taie capul si se scot intestinele.


Se spala bine si se aseaza intr-o cratita de 2-3 l.


Uleiul, vinul, sarea, piperul , foaia de dafin, usturoiul se pun peste peste.


Se pune cratita pe foc pana da in clocot. Apoi se lasa focul mic si se fierbe inca 1h20min.-1h30min.In tot acest timp cratita este acoperita cu capacul.


Zeama nu o aruncati ca va trebuie.


Dupa ce s-a racit se pune pestele intr-un vas si se mixeaza. Pentru a se omogeniza bine , turnam si zeama ramasa .pentru a fi maiusor tartinabila.


Eu am pus toata pasta intr-un borcan si....in frigider cu el pentru a fi mancat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (26)

Teo 1

06.12.2011, 20:08

Bunica, mi-a placut! astazi ne-a tratat Nina cu asa aperitiv! pacat ca,in jurul mesei am ramas asa putini!

mirela0911 1

06.12.2011, 23:12

trebuie sa fie tare bun

Bunica 1

07.12.2011, 20:56

Mena s-a terminat , dar pentru tine fac alta proaspata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Hering cu smantana acra