Pasta de hering

de Bunica in Peste, 4 Dec 2011 | 5049 vizualizari

 

Va asigur ca nu gasiti in comert asa ceva.Mai aveam in congelator 13 pesti baby hering si ma tot gandeam ce sa fac cu ei.Si iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 13 buc. peste baby hering
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 varf de lincurita cu piper
  • 1 foaie de dafin 
  • 50 ml. ulei
  • 5 catei de usturoi 
  • 200-250 ml. vin alb ( mai acrut pe care nu-l mai bei)
  • putin rozmarin( dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering:

Pestele se lasa la dezghetat.


Se taie capul si se scot intestinele.


Se spala bine si se aseaza intr-o cratita de 2-3 l.


Uleiul, vinul, sarea, piperul , foaia de dafin, usturoiul se pun peste peste.


Se pune cratita pe foc pana da in clocot. Apoi se lasa focul mic si se fierbe inca 1h20min.-1h30min.In tot acest timp cratita este acoperita cu capacul.


Zeama nu o aruncati ca va trebuie.


Dupa ce s-a racit se pune pestele intr-un vas si se mixeaza. Pentru a se omogeniza bine , turnam si zeama ramasa .pentru a fi maiusor tartinabila.


Eu am pus toata pasta intr-un borcan si....in frigider cu el pentru a fi mancat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Teo 1

06.12.2011, 20:08

Bunica, mi-a placut! astazi ne-a tratat Nina cu asa aperitiv! pacat ca,in jurul mesei am ramas asa putini!

mirela0911 1

06.12.2011, 23:12

trebuie sa fie tare bun

Bunica 1

07.12.2011, 20:56

Mena s-a terminat , dar pentru tine fac alta proaspata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
File de hering la gratar