Pate de ficat de vitel

de ionela84 in Vita, 26 Dec 2013 | 7863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 kg ficat
  • 250 g unt
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de vitel:

Spalam bine ficatul si il lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Tocam ceapa si o calim in uleiul incins pana devine  usor sticloasa,adaugam ficatul taiat cubulete.

Dupa ce ficatul este patruns il lasam sa se raceasca si il maruntim cu ajutorul unui blender sau il dam de 2-3 ori prin masina de tocat carne.

Mixam untul pana devine spumos si il adaugam impreuna cu sarea si piperul.

Omogenizam totul pana se incorporeaza.

 

COMENTARII (12)

babi5

babi5 1

27.12.2013, 17:54

ionela84

ionela84 1

27.12.2013, 20:16

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

07.01.2014, 16:33

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!