Piept de porc cu ciuperci si cascaval

de Sidy in Porc, 11 Aug 2010 | 2488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de porc
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 50 g cascaval
  • 100 ml smantana( iaurt)
  • 1 cana supa
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura untura porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de porc se taie felii de un deget grosime si se pun la prajit intr-o cratita in care am topit untura de porc.Prajim bine pe ambele parti apoi asezonam pieptul de porc.


Ceapa si usturoiul le curatam si apoi le dam prin presa de usturoi, apoi le calim un minut in putin ulei, adaugam mustarul si ciupercile , invartim si adaugam supa.Lasam sa dea cateva clocote dupa care faina amestecata cu smantana ( sau iaurt daca doriti sa fie sosul acrisor) o rasturnam peste ciuperci.Asezonam. Patrunjelul verde tocat marunt , il adaugam deasupra sosului cu ciuperci dupa ce a dat 2 minute in clocot.

Cartofii se fac piure.


Montam in farfurie piureul, friptura, ciupercile cu sos si deasupra radem cascaval.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

12.08.2010, 00:57

vreau 5f

mena29 1

12.08.2010, 07:43

Corinuta 1

12.08.2010, 12:39

Cu ciuperci si cascaval....subscriu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulion

de Lau 9

la 13:00

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie