Piept de porc cu ciuperci si cascaval

de Sidy in Porc, 11 Aug 2010 | 2283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de porc
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 50 g cascaval
  • 100 ml smantana( iaurt)
  • 1 cana supa
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura untura porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de porc se taie felii de un deget grosime si se pun la prajit intr-o cratita in care am topit untura de porc.Prajim bine pe ambele parti apoi asezonam pieptul de porc.

Ceapa si usturoiul le curatam si apoi le dam prin presa de usturoi, apoi le calim un minut in putin ulei, adaugam mustarul si ciupercile , invartim si adaugam supa.Lasam sa dea cateva clocote dupa care faina amestecata cu smantana ( sau iaurt daca doriti sa fie sosul acrisor) o rasturnam peste ciuperci.Asezonam. Patrunjelul verde tocat marunt , il adaugam deasupra sosului cu ciuperci dupa ce a dat 2 minute in clocot.
Cartofii se fac piure.

Montam in farfurie piureul, friptura, ciupercile cu sos si deasupra radem cascaval.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

12.08.2010, 00:57

vreau 5f

mena29 1

12.08.2010, 07:43

Corinuta 1

12.08.2010, 12:39

Cu ciuperci si cascaval....subscriu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro