Pizza pe felii de paine(crocanta)

de rivka in Pizza, 10 Aug 2010 | 3365 vizualizari

 

Ela Te Astept! mai este o tava (am facut 2-una pt tine special )

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  •  unt la temperatura camerei
  • 200 grame salam picant de pui
  • 1 conserva 400 grame rosii
  •  200 grame cascaval olandez ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • amestec de condimente italiene pentru sosuri si pizza
  •  1 lingurita praf usturoi
  •  ketchup
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine(crocanta):

Se asterne hartia de copt in tava de cuptor si se incinge cuptorul la temperatura mare. Se unge fiecare felie cu unt la temperatura camerei.Feliile se pun una langa alta in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor cateva minute pana prin o crusta aurie.Apoi se scot.Ouale se bat cu furculita impreuna cu rosiile din conserva.Cu o lingura se pune/unge fiecare felie cu acest amestec de rosii cu oua.Se pastreaza putin din aceasta compozitie.Se presara condimentele italiene dupa gust si praful de usturoi.Se toaca ceapa la fel si ardeii si se presara peste paine in tava.Deasupra se presara salamul picant de pasare taiat cubulete si cascavalul.Se stropeste totul cu ketchup si cu restul de rosii amestecat cu oua ramas.Se da tava la cuptor pt cca 25 minute la cca 240 grade. Se scoate, se scoate pe un platou si se serveste calda. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine(crocanta)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

11.08.2010, 10:21

nadina73 1

12.08.2010, 01:02

doamne riv ce pofta mi-ai facut la ora asta5f

elena1988 1

08.02.2011, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa