Pizza pe felii de paine(crocanta)

de rivka in Pizza, 10 Aug 2010 | 3820 vizualizari

 

Ela Te Astept! mai este o tava (am facut 2-una pt tine special )

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  •  unt la temperatura camerei
  • 200 grame salam picant de pui
  • 1 conserva 400 grame rosii
  •  200 grame cascaval olandez ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • amestec de condimente italiene pentru sosuri si pizza
  •  1 lingurita praf usturoi
  •  ketchup
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine(crocanta):

Se asterne hartia de copt in tava de cuptor si se incinge cuptorul la temperatura mare. Se unge fiecare felie cu unt la temperatura camerei.Feliile se pun una langa alta in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor cateva minute pana prin o crusta aurie.Apoi se scot.Ouale se bat cu furculita impreuna cu rosiile din conserva.Cu o lingura se pune/unge fiecare felie cu acest amestec de rosii cu oua.Se pastreaza putin din aceasta compozitie.Se presara condimentele italiene dupa gust si praful de usturoi.Se toaca ceapa la fel si ardeii si se presara peste paine in tava.Deasupra se presara salamul picant de pasare taiat cubulete si cascavalul.Se stropeste totul cu ketchup si cu restul de rosii amestecat cu oua ramas.Se da tava la cuptor pt cca 25 minute la cca 240 grade. Se scoate, se scoate pe un platou si se serveste calda. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine(crocanta)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

11.08.2010, 10:21

nadina73 1

12.08.2010, 01:02

doamne riv ce pofta mi-ai facut la ora asta5f

elena1988 1

08.02.2011, 13:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa cu aluat fara framantare