Placinta cu mere in aluat de placinta

de madab in Prajituri, 1 Feb 2015 | 5810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270g aluat de placinta
  • 5 mere
  • 100g zahar (dar daca merele sunt dulci poti pune mai putin )
  • Scortisoara
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere in aluat de placinta:

Merele se spala , se curata de coaja Si se dau pe razatoarea mare. Se scurg putin de zeama si se pun intr-o oala impreuna cu zaharul la calit. Cand sunt aproape calite ,pui putina scortisoara.


Tapetezi o bucata de hartie de copt cu ulei , pui cateva foi de placinta si pe acestea merele calite. Le invarti , iar capetele le bagi putin inauntru pentru a nu curge.


Intr-o tava pui hartie de copt pe care o dai putin cu ulei sa nu se prinda placinta de hartie (am patit-o de aceea o dau putin cu ulei). Dupa ce ai terminat de facut tot aluatul , tai placintele bucatele (ca le poti taia mai usor acum decat dupa ce le coci) si le dai la cuptorul preincalzit la o temperatura medie. Cand sunt gata pui putin zahar pudra peste ele. Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere in aluat de placinta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.02.2015, 21:57

Imi place asa ca iau o bucatica!

madab 1

02.02.2015, 23:21

Multumesc Cris Tina

mirela0911 1

03.02.2015, 14:37

Buna placinta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si blat cu unt