Rulada de ciocolata

de Alexandra Elena in Prajituri, 25 Apr 2012 | 2594 vizualizari

 

Este prima mea reteta sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 95 g apa
  • 350 g zahar
  • 500 g lapte praf
  • un pachet de unt
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • esenta de migdale
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de ciocolata:

Pentru coicolata neagra: se fierbe siropul: 50 g apa, 200 g zahar, se adauga esenta de rom. Se ia deoparte si se pune cacao, o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.


Pentru ciocolata alba: se fierbe siropul: 45 g apa, 150 g zagar, esenta de migdale. Se ia deoparte si se adauga o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.


Se uda o coala de ceolofan, se intinde prima compozitie, apoi a doua si se adauga nuci sau alune, stafide, dupa preferinta. Se ruleaza, si se tine la frigider pana cand se intareste.

 

TIPS-URI

1

Untul se poate adauga cand e siropul pe foc, se incorporeaza mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

26.04.2012, 14:59

ce buna eeeeeeee

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 15:23

Multumescmerita incercata, e ft buna

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada de ciocolata cu branza dulce si zmeura