Sardine la gratar

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 1086 vizualizari

 

Pentru ca se mananca mai mult peste in zilele astea, am facut curatenie in site-ul meu si am gasit cateva retete nepostate pe aici. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 12 buc sardine proaspete
  • 1 + 1/2 buc lamaie
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la gratar:

Sardinele curatate si spalate se sterg cu un prosop de hartie.


Se condimenteaza cu sare si se ung cu ulei de masline pe ambele parti.


Jumatate de lamaie se curata de coaja, se toaca marunt si se amesteca cu 2 lingurite de ulei de masline.


Maslinele se taie feliute, iar patrunjelul verde se toaca marunt.


Se incinge grilul, se unge cu ulei si se pun sardinele cate 3 minute pe fiecare parte.


Cand se intorc prima oara se stropesc cu zeama de la 1/2 de lamaie.


Se scot pe un platou, se imprastie lamaia tocata, maslinele si patrunjelul verde.


Ornam platoul cu feliute de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

16.02.2018, 12:55

xana 1

16.02.2018, 18:51

Foarte bune

Lau 1

17.02.2018, 10:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Doua variante RAPIDE de supa de peste