Tarta cu ciuperci

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 2177 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 120 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 linguri apa rece

Pentru umplutura:

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 250 g branza feta
  • 3 oua
  • sare, piper, marar verde
  • 80 g cascaval
  • cateva feliute de ardei, mai mult pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Pentru aluatul de tarta, se amesteca toate ingredientele si rezulta o bila elastica de aluat, care se pune in frigider pentru o ora.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate cubulete si se calesc si ele pana scade toata apa lasata de ciuperci. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei si marar verde.

Separat se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si branza feta rasa. Se amesteca aceasta compozitie cu ciupercile.


Aluatul de tarta se intinde, se pune intr-o tava de tarta unsa cu unt sau ulei de masline. Se inteapa cu furculita si se pune in cuptor pentru 10 minute.


Se pune toata umplutura de ciuperci. Peste ciuperci se pun feliile de ardei si cascaval ras. Se coace 25-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Criss 1

14.03.2011, 10:51

Multumesc Roxy, Diva.

MotanLaOale 1

14.03.2011, 12:44

Criss 1

15.03.2011, 11:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Branza in trei culori