Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)

de Alina26 in Prajituri, 15 Iul 2013 | 8886 vizualizari

 

O tarta foarte simpla,fara coacere si fara zahar..... estiva si foarte buna.Cu siguranta am sa mai fac,dar cu altfel de iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 150 g unt
  • 500 g iaurt de fructe de padure
  • 250 g smantana pentru frisca(Hulala)
  • 250 g dulceata de zmeura
  • 15 g gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere):

1.Am dat biscuiti pe robot.


2.Am topit untul si l-am pus peste biscuiti si am amestecat bine.


3.Intr-o tava rotunda am uns putin unt si am adaugat biscuiti,pe care i-am presat bine.Am bagat tava la congelator 15 minute.


4.Am inmuiat gelatina in 10ml apa,am batut frisca bine.


5.Am pus iaurtul intr-un bol,am adaugat gelatina si am amestecat bine.Am adaugat frisca batuta peste iaurt si am mestecat incet de jos in sus.


6.Dupa 15 minute am scos tava din congeletor,am adaugat crema obtinuta si am dat la rece pentru 2 ore.


7.Intr-un bol am pus dulceata si am amestecat-o putin,pana se inmoaie,ca sa pot sa o intind.Am scos tava din frigider,am pus dulceata,am intins-o bine si am scos tarta din tava si am servit-o.


Pastrati prajitura la rece inainte de a o servi.


Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti alege ce fel de iaurt si orice fel de dulceata vreti,eu am ales fructe de padure si dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

15.07.2013, 22:42

Tare buna!

Alina26 1

16.07.2013, 10:08

va multumesc mult dragelor!!!!

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 09:38

mmm...ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini Pavlova cu crema de iaurt si ciocolata