Tarta cu spanac

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g.spanac congelat
  • 100 g. branza
  • 1 ceapa
  • 1/2lingura ulei
  • ou pentru uns
  • 50 g. cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Luam o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.


Umplutura:


Ceapa curatata,spalata ,taiata marunt se caleste in ulei.


Peste ceapa se uga spanacul dezghetat calindu-se in continuare pana cand scade zeama lasata de spanac.


Lasam la racit,adaugam branza rasa,sarea(daca este nevoie) si piperul.


Asezam in tava o parte din aluat ,ridicand marginile pe marginile tavii,turnam umplutura si o nivelam usor cu o lingura.


Deasupra facem un gratar din aluat taiat fasii.


Oul il batem si ungem gratarul.Peste ou presaram cascavalul ras.


Se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

Am pus aluatul intr-un vas termorezistent 28/35.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

03.01.2015, 17:25

mirela0911 1

03.01.2015, 20:54

Teo 1

08.01.2015, 20:30

SI MIE IMI PLACE!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac