Tarta cu spanac

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g.spanac congelat
  • 100 g. branza
  • 1 ceapa
  • 1/2lingura ulei
  • ou pentru uns
  • 50 g. cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Luam o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Umplutura:

Ceapa curatata,spalata ,taiata marunt se caleste in ulei.

Peste ceapa se uga spanacul dezghetat calindu-se in continuare pana cand scade zeama lasata de spanac.

Lasam la racit,adaugam branza rasa,sarea(daca este nevoie) si piperul.

Asezam in tava o parte din aluat ,ridicand marginile pe marginile tavii,turnam umplutura si o nivelam usor cu o lingura.

Deasupra facem un gratar din aluat taiat fasii.

Oul il batem si ungem gratarul.Peste ou presaram cascavalul ras.

Se da la cuptorul  incins pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Am pus aluatul intr-un vas termorezistent 28/35.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu orez si spanac