Tocanita de iepure

de pity19 in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2014 | 6443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure cu os taiata marunt ( 500-600 gr )
  • 4 cartofi
  • 300-400 gr fasole galbena
  • 1 ardei galben
  • 1 bucata carnat de porc afumat
  • o rosie
  • sare , piper , vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure:

Incepem cu clatirea legumelor ;


Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ;


Ardeiul il tocam marunt ;


Carnatul il taiem feliute ;


Rosia o taiem in doua si feliute ;


Fasolea o clatim bine ; Rupem coziile si rupem din nou in 3 fiecare ;


Carnea de iepure o clatim , taiem bucatele medii ; Punem intr-o oala carnea peste care adaugam cca 2-3 litri de apa si dam la fiert la foc potrivit cca 60 de minute ; Adaugam fasolea ; Cand aceasta a fiert adaugam cartofii ;


Facem prajeala din : Carnat , ardei , rosie si putin ulei . Dam la incins o tigaie cu cca 1 lingura de ulei , punem carnatul si legumele la prajit , amestecam continuu , lasam aprox 5-10 minute dupa care turnam in oala ;


Lasam pana cand cartofii si ardeiul sunt fierte ; Cand acestea au fiert , condimentam cu sare , piper , vegeta ( dupa gust ) mai lasam putin si luam de pe foc!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

20.06.2014, 16:06

MotanLaOale 1

20.06.2014, 20:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure inabusit - Braised Rabbit