Tort cu sticla de sampanie

de janet in Torturi, 22 Apr 2010 | 3667 vizualizari

 

Acest tort l-am facut pentru un prieten si s-a dovedit a fi o surpriza deosebita!Pentru acesta ar trebui sa avem florile si frunzele de trandafir facute de dinainte,cu care vom decora sticla de sampanie.

 

INGREDIENTE

  • -7oua
  • -7 linguri de zahar
  • -6 linguri de faina
  • -un praf de sare
  • pentru crema:
  • -400 gr ciocolata menaj
  • -300 gr frisca lichida
  • -100 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu sticla de sampanie:

Blatul:


batem spuma albusurile cu zaharul ,cind spuma este ferma adaugam galbenusurile si amestecam usor,apoi adaugam si faina amestecind de sus in jos .Ungem o forma de tort ,punem aluatul si coacem la cuptorul incins de dinainte fara a deschide cuptorul,cind s-a rumenit frumos incercam cu o scobitoare ,daca iese curata ,blatul este gata.


Crema:


punem pe foc frisca si ciocolata rupta bucati sau data prin razatoare,cind s-a topit tragem la o parte ,lasam sa se racoreasca si adaugam untul la temperatura camerei amestecind bine cu mixarul,dam crema la frigider si pregatim blatul pentru montare.


Montare:


Pe mijlocul blatului decupam un cerc cit sticla de sampanie si impartim blatul in 3 foi pe care le umplem cu crema de ciocolata.Deasupra punem glazura tot de ciocolata;150g de ciocolata menaj,75 ml frisca lichida si 30g unt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu sticla de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

22.04.2010, 14:04

mena 1

22.04.2010, 17:17

Super idee!Felicitari pentru rabdare!

nadina73 1

23.05.2010, 21:38

super pacat ca nu ma lasa sa dau mai mult de 4 furcu,felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tort ,,Krem a la krem,,