Adele

5

Bucataras
senzational

Roma

Bucataras din 21.03.2014

RETETE232
PRIETENI192
Retete

Desert tort Tiramisu

In Torturi la 20 Mar 2021

Se incepe cu pregatirea cremei, pe baie de aburi se mizeaza ouale cu zahar ,pana devin spuma si se topeste zaharul.  Intr-un bol se amesteca mascarponele cu esenta de vanilie ,treptat se incorporeaza compozitia de oua ,se mixeaza totul bine . Intr.o tava rortunda se aseaza piscotile...

Aperitiv tarta sarata cu spanac si rulouri mixte

In Aperitive / Garnituri la 20 Mar 2021

Se incepe cu spanacul, se pune pe foc cu uleiul de masline si usturoiul, se lasa 10 minte la foc mic, se potriveste de sare si se lasa la racit. Dupa care se pregateste aluatul,intr-un bol se pune untul rece taiat bucati si untura, se adauga si ouale si se amesteca ,treptat se incorporeaza...

Desert Ciambellone (chec)

In Dulciuri la 15 Mar 2021

Se separa galbenusurile de albusuri, se mixeaza albusurile cu un praf de sare , dupa care galbenusurile se mixeaza cu zahar, pana devin spuma si treptat se adauga uleiul sau untul topit. Se incorporeaza laptele sau iaurtul si treptat faina, praful de copt si aromele, la final se adauga albusurile...

Ardei in sos dulce acrisor

In Mancaruri de legume la 28 Ian 2021

Se pun ardeii spalati si uscati bine intr-o tava cu hartie de copt, la cuptor la 200 de grade C, pentru aproximativ 30 minute. Se lasa 5/6 minute in cuptor sa se formeze abur ,cu usa deschisa ,se scot se curata de samburi si coaja se clatesc si se taie fasii. Se pune pe foc o tigaie destul de...

Desert tort cu jeleu de mango si piersica

In Torturi la 2 Ian 2021

Se incepe cu pregatirea jeleului , se curata fructul de mango, se taie cuburi, dupa care se storc si piersicile. Se pun intr-un pahar inalt, se fruleaza bine Intr-un pahar cu 100 ml apa se dizolva pentru 10 minute gelatina, se adauga peste fructe si se mixeaza bine .se pune pe o farfurie si se da...

Desert rulouri mixte

In Dulciuri la 19 Noi 2020

Se incepe cu pregatirea aluatului, intai se incalzesclaptele si untul impreuna,intr-un vas se amesteca oul cu zahar ,treptat se adauga laptele cald si untul topit,aromele dupa gust si drojdia dizolvata in putina apa calda sau lapte,dupa care se incorporeaza faina ,pana se formeaza coca ,dupa care...

Desert tort de bucataras

In Torturi la 11 Apr 2020

Se începe cu pregătirea blatului, se separa gălbenușurile de albușuri. Se mixeaza mai intai albușurile spuma, separat se mixeaza și gălbenușurile cu zahar și ulei pana se obține o compoziție spumoasa și omogena. Se adaugă amidonul și praful de copt, se amesteca bine, la final...

Desert rulada dulce si amar

In Prajituri la 29 Noi 2017

Se incepe cu pregatirea blatului, se mixeaza albusurile cu sare, dupa care separat, galbenusurile cu zahar si ulei pana devin spuma si isi schimba culoarea. Se adauga faina, amidonul si praful de copt, se amesteca totul bine, aroma de vanilie si la final, se incorporeaza albusurile spuma. Se...

Desert prajitura rasturnata cu gutuie

In Prajituri la 21 Oct 2017

Se spala bine fructele, se taie cuburi si impreuna cu zaharul se pun la caramelizat, se adauga sucul de portocale si untul. Se lasa la foc lent, cateva minute, pana devin caramel. Separat albusurile se mixeaza spuma cu putina sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei, pana se...

Desert tort Oreo

In Torturi la 23 Mai 2017

E un tort care are nevoie de ceva timp, dar merita. Blatul: puteti incepe cu pregatirea blatului, pentru inceput, puneti la topit untul si ciocolata, pe baie de aburi si lasati la racit. Separati albususurile de galbenusuri, mixati spuma albusurie cu putina sare, dupa care mixati...

Desert prajitura cu blat de ciocolata, caramel si crema cu nes

In Prajituri la 8 Mai 2017

Pentru inceput, se pregateste blatul, se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza spuma cu putina sare albusurile, dupa care galbenusurile cu zahar si ulei pana devin spuma; se adauga ciocolata topita si racita, dupa care faina, amidonul si praful de copt. Se amesteca bine si se incorporeaza...

Desertul Giuliei

In Prajituri la 25 Apr 2017

Pentru inceput, se topeste ciocolata cu unt si putin lapte, se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile spuma. Apoi, se mixeaza galbenusurile cu zahar si siropul de visine, dupa care se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza ciocolata si la sfarsit,...

Desert prajitura cu foi si doua creme

In Prajituri la 16 Apr 2017

Pentru inceput, se pregateste aluatul, intr-un vas se pun ingredientele, treptat, si se framanta totul foarte bine. Aluatul va fi usor lipicios, dar super fain si usor de folosit. Se imparte in trei parti egale, se intinde cate o foaie si pe dosul unei tavi, tapetata cu unt si faina, se asaza,...

Desert pasca

In Dulciuri la 15 Apr 2017

Untul se amesteca cu faina, zahar, sare, praf de copt, arome, dupa care se pun ouale si apa si se framanta aluatul bine. Se lasa la rece, cateva minute. Intr-un vas, se amesteca branza cu zahar, arome si ou, se adauga grisul si fulgi de ciocolata, stafidele, se amesteca bine. Aluatul se...

Desert tort cu blat de ciocolata si crema de mascarpone

In Torturi la 22 Mar 2017

Se pregateste blatul , se pune ciocolata la topit, pe baie de aburi cu untul, se lasa la racit. Intre timp, se mixeaza separat albusurile spuma cu putina sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zahar pana devin spuma, se incorporeaza faina, cacaua si praful de copt, se amesteca bine si se...

Desert tort Minnie

In Torturi la 20 Mar 2017

Se pregateste blatul: de fapt blaturile, am ales sa fac doua separat, fara a pune praf de copt. Se impart ingredientele in doua: se mixeaza spuma albusurile cu praf de sare, se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei spuma, cam pentru 15 minute, se adauga faina si amidonul se incorporeaza...

Desert prajitura diplomat (3 ani de bucataras)

In Prajituri la 20 Mar 2017

Se pregateste blatul: se mixeaza separat albusurile spuma cu putina sare, se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei, pana devin spumoase, se adauga esenta si fainile cu praful de copt se amesteca bine, se incorporeaza albusurile, de jos in sus, pana se obtine o compozitie omogena; se pregateste o...

Aperitiv biscuiti sarati

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2017

Precizez, pasta de jumari se face cam asa: cateva bucati de jumeri cu tot cu untura se pun in robot si se mixeaza. Aluatul: Intr- un bol, se pune faina cu branza framantata si chimenul, se amesteca, dupa care se adauga pasta de jumeri, oul si drojdia dizolvata in putina apa calda, se...

Aluat (baza) cu fistic

In Dulciuri la 18 Mar 2017

Se amesteca cele doua faini cu sare, zahar, coaja de portocala si praful de copt, se adauga untul taiat cuburi si se lucreaza cu mainile, se adauga oul si galbenusul, daca este necesar, cateva linguri cu apa rece si se framanta pe masa de lucru, pana se obtine un aluat elastic si moale si untul...

Chiftele de spanac si piept de pui

In Mancare copii la 15 Mar 2017

Spanacul se curata si se spala foarte bine, se pune intr-o tigaie, cu putin ulei si usturoiul pisat, se caleste pentru 10 minute, la foc mare, cu un capac deasupra. Cand se receste putin, se toaca la mana, cat mai grosier, dupa care se amesteca cu pieptul de pui, sare, piper dupa gust,...

Desert tort cu jeleu de cirese si crema vanilie

In Torturi la 14 Mar 2017

E putin de munca, dar nu-i bai 😊👌 Se incepe cu blatul , se mixeaza albusurile spuma cu sare, se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei pana devin spuma, se incorporeaza faina si praful de copt, esenta si la final, de jos in sus, se incorporeaza albusurile. Se pregateste o tava mai lunga...

Desert negresa cu bile de ricotta si cocos

In Prajituri la 14 Mar 2017

Pentru inceput, se pregateste compozitia, separat se mixeaza albusurile cu putina sare, pana devin spuma; in alt vas, se mixeaza galbenusurile cu zahar, se adauga ciocolata si untul topit si racit, se adauga faina, amidonul de porumb si praful de copt, se incorporeaza bine, esenta de vanile si la...

Desert mini eclere

In Prajituri la 14 Mar 2017

Pentru inceput, se pregateste aluatul: intr-o cratita, se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga untul, iar cand da in clocot, se adauga faina si, cu un tel, se amesteca in continuu, pana cand se desprinde usor de pe marginea cratitei. Aluatul oparit se pune la racit intr-un vas, dupa care se...

Rulada-tort

In Prajituri la 14 Ian 2017

Blatul- se separa galbenusurile de albusuri care se mixeaza spuma cu putina sare, separat se mixeaza  galbenusurile cu zahar, ulei si esenta, pana devin spuma. Se adauga faina si se incorporeaza treptat si fulgi de ciocolata, dupa care se adauga albusurile spuma, de jos in sus, amestecand in...

Prajitura cu ananas si crema de lamaie

In Prajituri la 31 Iul 2016

Pentru inceput se pregateste blatul ,separat se mixeaza albusurile ,dupa care intr-un alt vas se mixeaza galbenusurile cu zahar ,zahar vanilat,suc de lamaie si ulei ,pana devin spuma ,treptat se adauga faina si se incopropreaza bine ,dupa care si albusurile batute spuma ,se amesteca de jos in sus...

Mini calzoni

In Pizza la 25 Iul 2016

Pentru inceput se pregateste aluatul,intr-un vas incapator se pune faina ,se amesteca cu sare,intr-un pahar se amesteca drojdia cu zahar si apap calda ,si se lasa putin.Apa se toarna peste faina si se amesteca bine ,se pune si uleiul si se framanta ,aluatul se lasa la crescut acoperit cu un...

Prajitura ''combinata''

In Prajituri la 20 Iul 2016

Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se mixeaza cu putina sare pana devin spuma.Galabenusurile se mixeaza cu zahar,zahar vanilat si ulei pana devin spuma ,se incorporeaza faina ,dupa care se adauga albusurile spuma si cu ajutorul unei spatule de silicon sr incorporeaza de...

Prajitura Adelina

In Prajituri la 5 Iun 2016

Se incepe cu pregatirea blatului:in doua vase se separa albusurile de galbenusuri,se mixeaza spuma cu putina sare albusurile,dupa care se mixeaza galbenusurile cu zahar, ulei si zahar vanilat,pana devin spuma, se adauga si iaurtul dupa care se incorpeaza faina si praful de copt, se amesteca cu o...

Tarta cu crema de vanilie si fructe

In Dulciuri la 15 Mai 2016

Pentru inceput se pregatetse aluatul: intr-un bol incapator se amesteca faina cu sare, bicarbonat, zahar vanilat, coaja rasa si zahar, se adauga untul la tempertaura camerei si se amesteca pana devin cocoloase, se adauga apa si oul si se framanta un aluat potrivit, cu consistenta elastica dupa...

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

In Torturi la 13 Apr 2016

Se incepe prin pregatirea blatului, ouale la temperatura camerei se separa in doua vase ,se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zaharul, esenta si uleiul pana devin spumoase si se topeste zaharul. Treptat se incorporeaza faina si parful de copt , se...

Afisate 1 - 30 din 232 retete    
BUNATATI PENTRU SARBATORILE PASCALE

Postari recente

publicat la 20.03.2021

Desert tort Tiramisu

publicat la 15.03.2021

Desert Ciambellone (chec)

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

De maine esti mai harnic, mai bun, mai atent. Dar ce poti face maine, mai bine lasi pe poimaine.

 
 
 
Retete preferate
Desert tort V.51

Voturi:21

Negresa

Voturi:28

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro