Se prepara foarte usor si poti folosi ce legume preferi! Taie legumele cuburi mari si pune-le intr-o oala cu 2-3 litri de apa, putina sare si lasa-le sa fiarba. Cand legumele sunt moi,...
Pentru blat, se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul si se continua baterea pana se topeste. Se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, se pun esenta, cacaua si faina, amestecand usor cu...
Mai intai punem vasul cu apa la fiert.
Legumele le curatam si le spalam.
Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele.
Cand fierbe apa adaugam legumele si...
Incepem cu prepararea umpluturii de carne.Tocam carnea.Morcovii ii curatam si razuim.
Intr-o cratita punem putin ulei,punem ceapa taiata marunt si morcovii sa se prajeasca.Adaugam apoi si...
Blat: am frecat uleiul cu zaharul si putina sare pana aproape de lichefierea zaharului, apoi am adaugat sucul de rosii, esenta si faina cu bicarbonatul. Am framantat un aluat elastic si nelipicios,...
Se pregăteşte aluatul : într-un castron se pune apa călduţă sau laptele şi se dizolvă drojdia granule. Se adaugă apoi gălbenuşul, untul sau margarina topite (conţinutul să fie...
Baconul l-am prajit.
Ceafa afumata am taiat-o cubulete.
Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.
Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit....
Intr-un vas, punem untul (moale), zaharul si mixam bine. Adaugam cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina cu praful de copt. Amestecam in continuare si adaugam piureul...
Adele a devenit prieten cu Caty