Ciorba de fasole

de stefy_a in Ciorbe, 11 Iul 2016 | 839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole uscata alba
  • fidea
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un gogosar
  • un morcov
  • pasta de tomate/bulion
  • cimbru
  • o legatura patrunjel verde
  • cateva fire leustean verde
  • bors
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede


- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.


- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu fasolele


- se taie si celelalte legume si se pun la fiert in oala


- cand fasolele sunt aproape fierte se adauga fideaua


- cand este fiarta si fideaua se adauga borsul,cimbrul si sarea dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute


- se inchide focul si se adauga la final patrunjelul verde si leusteanul spalate si taiate


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

12.07.2016, 09:02

AndrutzaP 1

12.07.2016, 09:17

Ksenya 1

12.07.2016, 09:31

buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole cu ciolan afumat