naomy

1

Bucataras
incepator

tenerife

Bucataras din 26.04.2011

RETETE64
PRIETENI57
Retete

Inimioare cu cubulete de ton

In Mancare copii la 1 Sep 2011

Se pun pastele la fiert in apa cu uleiul de masline, usturoiul, busuiocul si sarea. Cand sunt fierte le strecuram bine si dam sub un jet de apa rece, apoi le punem in castron si punem untul peste ele le amestecam. Taiem rosiile in doua si le stoarcem bine pana se scurge tot sucul din ele si...

Crema (reteta proprie) pentru orice tip de prajitura

In Dulciuri la 28 Aug 2011

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat si 3 linguri din cele 100 gr. Separat punem apa impreuna cu restul de zahar la fiert si amestecam pana se formeaza un sirop si il luam de pe foc. Cand laptele a inceput a fierbe se adauga treptat faina de paste obtinuta la masina de zahar si...

Salsa de tomate al natural

In Sosuri la 28 Aug 2011

Se spala rosia ,se taie in patru si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul   ingredientelor  si mixam bine pana se formeaza asa zisa salasa.Se mai pot adauga mirodenii dupa placul fiecaruia ,asta in functie de platoul la care se foloseste aceasta salsa (eu am...

Freppe de la Coupe

In Dulciuri la 26 Aug 2011

In primul rand punem la blender cuburile de gheata,cand e bine sfaramata o punem intr-un pahar si o lasam la congelator. Separat punem restul de ingrediente in blender si mixam bine, apoi adaugam gheata din congelator si mai mixam 2 secunde. Rezultatul va fi ceva mai gros si se poate servi la...

DROBOCARTOFIN

In Aperitive / Garnituri la 26 Aug 2011

Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert impreuna cu sare . Separat punem la robot baconul si salamul la viteza mare (sa fie ca o pasta). Dupa ce s-au fiert cartofii ii lasam la racit si apoi ai pisam cu furculita. Adaugam untul ,condimentele si faina,amestecam pana se va forma un fel de...

Chec trufas

In Prajituri la 25 Aug 2011

Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu zaharul brun si cel vanilat, pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam uleiul ,cacaua, apa si faina treptat. Lasam o lingura din faina deoparte pe care o amestecam cu praful de copt si stingem cu sucul de ananas. Se adauga la restul de...

Milksake exotic

In Bauturi la 24 Aug 2011

Se pun toate fructele si cubuletele de lapte intr-un blender si se mixeaza la viteza mare ...este un deliciu.

Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale

In Dulciuri la 24 Aug 2011

Punem toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi adaugam laptele treptat si amestecam pana se formeaza o pasta vascoasa si lipicioasa. Adaugam migdalele si modelam pasta in forme de bilute pe care le punem intr-o tava plata (tava de la cuptor) tapetata cu hartie. Aplatizam bilutele cu o...

Tort vesel cu diferite arome si bomboane MM

In Torturi la 21 Aug 2011

BLAT Amestecam biscuitii sfaramati cu untul si laptele condensat. Separat batem spuma albusurile cu sarea, apoi turnam peste biscuiti si amestecam bine. Se pune compozitia intr-o forma de tort cu inel de 26 cm si tasam bine cu un pahar inclusiv pe margini. Turnam cele 6 linguri de crema de...

Pasta de modelat din trufe

In Dulciuri la 21 Aug 2011

Preparare pasta de modelat din trufe Se pune laptele la incalzit, apoi se toarna trufele si se lasa sa se topeasca. Se amesteca pana se evapora laptele si ramane ca si o pasta vascoasa,  o luam de pe foc si o frecam bine pana devine o pasta ceva mai lichida (aici s-a taiat si...

Pasta de brocoli cu maioneza.

In Aperitive / Garnituri la 19 Aug 2011

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se  adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta...

Tort trenulet Marcolino

In Torturi la 18 Aug 2011

Preparare Tort Trenulet: Separam ouale ,galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se amesteca cu ingredientele uscate si apa. Separat  albusurile si sarea se bat spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecand de sus in jos. Ungem tava cu unt si tapetam cu faina, apoi turnam...

Batido de ciocolate (Milkshake)

In Bauturi la 13 Aug 2011

Preparare Batido de ciocolate In primul rand trebuie sa inghetam 100 ml de lapte ,apoi cand este inghetat se scoate de la congelator si se sparge in bucatii mari ,separat se pune in blender ciocolata de casa impreuna cu laptele neinghetat. Se amesteca la viteza mare pana se formeaza o spuma,...

Ciocolata de casa ( ca la mine acasa) cu migdale si arahide

In Dulciuri la 12 Aug 2011

Pentru primul strat de ciocolata de casa cu migdale si arahide Amestecam laptele praf cu colacao ,intre timp punem apa la fiert cu zaharul brun si amestecam pana se dizolva si se formeaza un sirop mai gros,cand e gata il luam de pe foc si adaugam laptele praf in cateva transe pana se...

Cuiburi de viespi cu stafide si nuca

In Dulciuri la 9 Aug 2011

Mod de preparare pentru cuiburi de viespi cu stafide si nuca Se pune faine intr-un castron mai mare si intr-un colt se adauga sarea ,drojdia si laptele caldut si se lasa la dospit 10 minute,apoi se amesteca cu faina si restul de ingrediente si se framanta pana se dezlipeste de pe degete...

Pulpite de pui picante in vas de ceramica la cuptor cu cartofi noi la ceaun

In Pui la 8 Aug 2011

Pregatim sosul de condimente prin amestecare lor impreuna cu uleiul de masline ,separat punem pulpitele intr-un vas de ceramica si turnam jumatate de sos peste  ele si le amestecam cu grija,apoi turnam restul de sos  si adaugam apa,cateii de usturoi si frunzele de busuioc. Acoperim cu...

Melcisori din foietaj umpluti cu nuca

In Dulciuri la 6 Aug 2011

 Amestecam nuca cu zaharul brun si cel vanilat si o punem peste albusul bine batut si amestecam pana se formeaza o pasta . Separat se taie foietajul in fasii lungi si se umplu cu pasta de nuci ,se rasucesc si da forma unui melc . Pregatim tava cu hartie si asezam melcisorii cu nuca...

Melcisori cu branza topita si smanatana

In Paste la 5 Aug 2011

Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se  mai adauga o lingura de  ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste...

Pannini cu tomate ,bacon ,cascaval si mirodenii

In Pizza la 5 Aug 2011

Se pun toate condimentele si mirodeniile in uleiul de masline ,inclusiv catelul de usturoi si se lasa de seara pana dimineata. Se taie bagheta in 3 buc. iar fiecare buc .se taie pe din doua.Separat se injumatatesc rosiile si ungem  cu ele fiecare buc.   in asa fel in cat pulpa...

Budinca cu branza telemea corn flakes si cascaval

In Mancare copii la 4 Aug 2011

Se fierbe laptele impreuna cu  80 gr de zahar intr-un vas mai mare ,iar cand a inceput sa fiarba se ia de pe foc  si se introduce cornul flakes-ul, esenta de vanilie si telemeaua bine sfaramata. Se amesteca bine iar compozitia astfel obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu...

Saleuri cu cascaval si chimen

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2011

 Se amesteca  faina cu sarea si  untul la temperatura camerei ,apoi  se adauga cascavalul ras si smantana si se  framanta bine pana se formeaza un aluat gros care se intinde  pe planseta . Se taie in betisoare lungi si se ung cu galbenus si deasupra se...

Coulis de Kiwi

In Sirop / Compot la 2 Aug 2011

Se pune la fiert apa impreuna cu zaharul pana se topeste ,apoi se introduc bucatelele de kiwi si sucul de portocale si se fierbe trei minute la foc incet ,separat dizolvam amidonul in putina apa si il turnam peste compozitie ,se amesteca cu grija si se mai lasa un minut.Se...

Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

In Mancaruri cu carne la 31 Iul 2011

Spalam gogosari si ai pregatim pt umplere,separat  preparam  carnea care vine amestecata cu condimentele . Orezul si oul si umplem gogosari pe care ai tapam cu faina si ai asezam intr-o cratita mai adanca de ceramica sau fonta.(sa aiba capac) Prepararea sosului picant  Se...

Culori in farfurie

In Mancaruri de legume la 27 Iul 2011

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot . Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi turnam apa si adaugam  orezul, condimentele si mirodenile . Cand este pe jumatate fiert orezul...

Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

In Aperitive / Garnituri la 27 Iul 2011

Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea. Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.

Briose umplute si glazurate

In Prajituri la 22 Iul 2011

Pregatirea brioselor : Incepem cu amestecarea fainii cu cacaua ,praful de copt si zaharul vanilat. Separat mixam oul cu zaharul, laptele si uleiul pana se formeaza o pasta, apoi o incorporam la compozitia de faina si amestecam bine. Se toarna continutul in forme pt briose (grija nu umpleti...

Filete de vita cu salata dietetica(ai si un meniu de dieta )

In Vita la 22 Iul 2011

Se pune tigaia la incalzit si se adauga lingura de ulei de masline in care prajim fileurile care trebuie crestate pe margini. Lasam 4-5 minute la foc mic fara condimente nici macar sare,cand se intoarce pe cealalta parte adaugam apa si si condimentele si mai lasam pana scade apa apropape de...

Tort cu crema de branza, banane si trufe

In Torturi la 20 Iul 2011

BLAT: se sfarama biscuiti foarte marunt si se amesteca cu untul la temperatura camerei,turnam compozitia in forma de tort si o intindem peste toata suprafata cu ajutorul uni pahar mai lung pana se taseaza bine,si se lasa la frigider 15 min. CREMA DE BRANZA :batem galbenusele spuma cu...

Chiftelute din orez cu ton

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2011

Se spala  bine orezul in mai multe ape si apoi se pune la fiert impreuna cu untul, vegeta si un pic de sare. Se fierbe la foc mic pana scade apa si se formeaza o pasta. Cand s-a racit se adauga tonul scurs de ulei, condimentele, ouale si faina si se amesteca bine. Compozitia trebuie sa fie...

Inima salbatica

In Torturi la 22 Iun 2011

CREMA DE CIOCOLATA Se pune frisca la foc mic ( atentie sa nu fiarba ) si cand este calduta se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca pana se topesc fulgii si se formeaza o crema ,apoi se ia de pe foc si se adauga untul. SIROPUL Se pune la incalzit  apa impreuna cu zaharul si...

Afisate 31 - 60 din 64 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]