diaconta

7

Bucataras
Top-Chef

Baia Mare

Bucataras din 27.07.2010

RETETE722
PRIETENI365
Retete / Mancaruri cu carne

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

In Porc la 5 Mai 2013

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata. Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval. Am acoperit cu carne. Am uns cu putin ulei deasupra si am pus...

Rulouri de pui cu bacon

In Pui la 5 Mai 2013

Pieptul de pui l-am tocat si l-am condimentat. L-am înfasurat în felii subtiri de bacon,l-am pus în tava cu hârtie de copt si l-am lasat la cuptor cam 30 de minute. Timpul de preparare scurt,reteta si mai scurta,va propun sa le pregatiti si voi.

Musaca de cartofi "altfel"

In Porc la 13 Apr 2013

Cartofii i-am fiert cu coaja în apa cu putina sare.I-am scurs ,i-am curatat si i-am taiat felii mai groase. Intre timp am preparat sosurile. Pentru sosul de carne, am calit ceapa si morcovul cu putin ulei,am adaugat carnea tocata. Am lasat pâna ce carnea s-a deschis la...

Carne de viţel cu piure de cartofi şi ţelină la cuptor

In Vita la 31 Mar 2013

Am pregatit mai întâi sosul de carne. Am taiat carnea cubulete. Ceapa am curatat-o,am taiat-o marunt si am pus-o la calit în ulei împreuna cu morcovii taiati rondele. Când ceapa a devenit sticloasa,am adaugat putina boia si bucatile de carne. Le-am lasat...

Pui umplut la cuptor

In Pui la 27 Mar 2013

Pentru ca nu ma pricep sa dezosez puiul,l-am cumparat gata dezosat,pregatit pentru umplut,asa treaba a fost foarte simpla. Am condimentat puiul si pe sub piele ,in interior si in exterior. Am fiert  cinci din cele unsprezece oua. Am fiert si ficatul. Am taiat cubulete ficatul si...

Spată de porc la cuptor

In Porc la 10 Mar 2013

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra. Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin. Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin. Am acoperit cu folie de...

Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

In Porc la 10 Mar 2013

Cotletul  l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos. Am obtinut patru astfel de felii. Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si...

Gulaş

In Mancaruri cu carne la 6 Mar 2013

Uleiul l-am pus în vasul în care urmeaza sa pregatesc gulaşul. Am pus apoi ceapa taiata marunt sa se caleasca putin. Am luat de pe foc,am adaugat boiaua si carnea taiata cubulete. Am pus iarasi vasul pe foc si am lasat pâna când carnea din gulas si-a schimbat...

Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

In Pui la 3 Mar 2013

Pulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml). Am pus tava la cuptor cam 30 de minute. Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform. Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi...

Coaste de porc în bere la cuptor

In Porc la 25 Feb 2013

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit. Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor. Dupa  aproximativ o ora,am luat folia,am...

Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

In Pui la 9 Feb 2013

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat. Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper. Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat. Am pus si rozmarin verde. Am acoperit vasul cu o folie de...

Carne de viţel în sos de ceapă

In Vita la 3 Feb 2013

Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit. Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut. Am...

Piept de pui cu şuncă şi caşcaval

In Pui la 29 Ian 2013

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati ,pe orizontala. Am condimentat carnea,am pus deasupra mustarul amestecat cu usturoiul pisat. Am pus felii de muschi file,cascaval,am rulat totul si am prins cu bride de silicon. Am pus rulada într-o tava cu hârtie de copt. Am...

Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

In Vita la 28 Ian 2013

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit. Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele. Deasupra am pus bucata de carne....

Piure de ţelină cu legume şi ceafă de porc

In Porc la 20 Ian 2013

Ceafa de porc am taiat-o felii,am condimentat-o,am pus ulei,putina apa,morcovii taiati si usturoiul,rozmarinul si cimbrul..Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.La jumatatea timpului am scos folia si am lasat sa se rumeneasca. Brocoli l-am fiert in apa cu sare si cu...

Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt

In Mancaruri cu carne la 5 Ian 2013

Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor. La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos. Am fiert cartofii in coaja si i-am taiat felii mai groase. Am amestecat ouale batute cu...

Friptură din felie de pulpă de porc

In Porc la 1 Ian 2013

Am condimentat carnea cu sare,piper si boia si am lasat-o la rece pâna a doua zi. A doua zi am prajit carnea într-o tigaie pe ambele parti,fara s-o înţep cu furculiţa,am întors-o cu o lingura de lemn. Am transferat-o apoi într-un vas de ceramica,am facut un...

Terină de pui

In Pui la 25 Dec 2012

Am tocat carnea de pui si am condimentat-o. Am  adaugat apoi morcovul razuit, cârnatul taiat bucati,painea înmuiata în putina apa calduta si sfarâmata,oul batut si amestecat cu pesmetul,usturoiul pisat,verdeata tocata. Am tapetat o tava de chec cu feliile de...

Cotlet de porc în crustă de condimente

In Porc la 25 Dec 2012

Eu am taiat cotletul pe lungime,obţinând astfel doua bucati mai înguste,mult mai potrivite pentru un platou rece. Pentru ca unii s-ar putea sa înlature crusta de condimente,am condimentat mai întâi carnea cu sare,piper,boia si usturoi. Am amestecat apoi...

Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor

In Porc la 9 Dec 2012

Am folosit cârnaţi de porc subţiri,neafumaţi. Am taiat carnea de porc bucati.Cârnaciorii i-am rulat. Am curatat cartofii si i-am taiat felii mai groase. Am condimentat carnea si cartofii. Am pus mai întâi carnea  si cârnaţii în tava...

Piept de pui cu susan

In Pui la 25 Noi 2012

Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am condimentat. Ouale le-am batut cu un praf de sare si am adaugat faina. Compozitia trebuie sa aiba consistenta la fel ca cea pentru clatite. Am dat bucatile de pui prin compozitia de ou,apoi prin pesmetul amestecat cu susanul si le-am prajit...

Pulpă de vită cu legume la cuptor

In Vita la 11 Noi 2012

Am spalat carnea si am sters-o cu un prosop absorbant.Am condimentat-o,apoi am prajit-o într-o tigaie pe toate partile. Am curatat si am taiat felii legumele. Intr-un vas de lut am pus uleiul în care am prajit carnea,am asezat legumele si carnea. Am pus vinul si am completat...

Tartă(plăcintă) cu pui şi ciuperci

In Pui la 4 Noi 2012

Am pregatit mai întâi coca. Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,o lingurita de faina si putin lapte caldut si am lasat-o 5 minute sa dospeasca. Am amestecat faina cernuta cu sarea,apoi am pus ouale,uleiul si drojdia. Si am framântat cu lapte caldut.Coca nu...

Chifteluţe cu sos de roşii

In Porc la 13 Oct 2012

Am pregatit mai întâi chiftelutele. Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea. Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat. Am facut chiftele mai mari pe...

Iahnie de fasole cu costiţă de porc

In Porc la 9 Oct 2012

Fasolea se spala si se lasa în apa rece pâna a doua zi. Costiţa se spala si se taie bucati mai mari. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Punem fasolea sa fiarba un clocot,apoi aruncam apa si o punem in alta apa fierbinte.Adaugam costiţa si ceapa uscata taiata marunt....

Coaste şi fleica de porc cu varză

In Porc la 22 Sep 2012

Pentru ca n-am mojar,am sfarâmat grosier boabele de mustar si coriandru.Am taiat marunt ardeiul iute. Am presarat ulei de masline pe carne,apoi am pus sare si celelalte condimente si ardeiul iute. Fleica de porc am rulat-o,am prins-o cu bride de silicon,apoi am taiat ruloul...

Rulouri de pui în bacon

In Pui la 5 Aug 2012

Pieptul de pui se feliaza si se bate folosind o folie alimentara,astfel nu se va rupe si nu vom stropi toata bucataria. Se condimenteaza si se lasa la frigider o ora. Se pune apoi pe fiecare bucata cate o felie de branza topita,se închid capetele sa nu iasa branza,se ruleaza.Apoi se...

Pacheţele cu pui şi legume

In Pui la 21 Iul 2012

Pulpele le-am uns cu ulei si mustar si le –am condimentat.Le-am lasat la frigider vreo 2 ore. Hârtia de copt am udat-o si am stors-o ,astfel va deveni maleabila si va lasa abur în interiorul pachetelului. Legumele le-am taiat felii.Puteti sa folositi si alte legume.Mi-ar...

Clătite cu piept de pui şi ciuperci

In Pui la 6 Iul 2012

Se pregatesc clatitele dupa reteta obisnuita.Se fac cat mai subtiri. Pieptul de pui il taiem cubulete,il condimentam si-l punem sa se prajeasca cu putin ulei sau unt. Ciupercile le curatam si le taiem felii.Taiem si ceapa.Le punem si acestea sa se prajeasca separat intr-o cratita.Sunt gata...

Osso bucco cu garnitură de cuş - cuş

In Vita la 24 Iun 2012

Feliile de carne se sterg cu un prosop curat,se condimenteaza,se dau prin faina si se prajesc in ulei la foc iute pe ambele parti.Astfel sucul va ramane in interior pe parcursul fierberii. Zarzavaturile se taie si se calesc in uleiul in care am prajit carnea. Eu am transferat totul intr-o...

Afisate 31 - 60 din 117 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]