Tort diplomat

de mihasara in Dulciuri, 19 Noi 2015 | 2781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 270g zahar
  • 30g gelatina (3 plicuri)
  • 300ml lapte
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf sare
  • 500g frisca lichida
  • 1 cutie compot ananas
  • 50g mix de fructe confiate
  • o rulada cu crema de fructe sau piscoturi.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:


  1. Se bat ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana se deschid la culoare.

  2. Adaugam laptele, amestecam bine, punem pe foc si amestecam incontinuu.

  3. Intre timp punem gelatina la inmuiat in apa rece (adaugam apa cam doua degete peste gelatina).

  4. Adaugam gelatina peste compozitia de calda de oua si lapte, amestecam bine.

  5. Mixam frisca si o adaugam peste compozitia de mai sus dupa ce s-a racit foarte bine.

  6. Tapetam o forma cu folie alimentara.

  7. Asezam pe marginea formei felii de rulada sau piscoturi.

  8. Turnam un strat de compozitie dupa care adaugam un strat de ananas foarte bine scurs de zeama si niste fructe confiate.

  9. Turnam iar din compozitie, adaugam fructe si la final, ultimul strat sa fie de compozitie.

  10. Dam la rece cateva ore dupa care il rasturnam pe un platou, il ornam cu frisca si cu fructe dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

19.11.2015, 21:27

Ce fain ti-a iesit!

miki_a 1

20.11.2015, 10:05

La pregatit asa ceva sunt 0 barat, dar mananc cu placere de fiecare data! Foarte reusit!

Moni_alex 1

20.11.2015, 20:42

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat