A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Legume imprietenite la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Pentru inceput curatam legumele, le spalam si apoi le taiem. Ceapa o taiem solzisori, cartofii si vinetele cuburi mai mari, morcovul rondele, ardeiul rosu bucati mai mari, iar varza o tocam....Citeste continuarea

Lasagna cu legume

Postat de: AlexTeacher in Lasagna

  Taie legumele cuburi si pune-le in bol; Stropeste-le cu ulei de masline si condimenteaza-le cu sare, piper, boia, usturoi si cimbru; Pune-le in tava pe hartie de copt si...Citeste continuarea

Linte cu carnati cabanos

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Punem lintea la inmuiat, in apa calduta. Tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le calim usor in 50 ml ulei incins. Portionam carnatii cabanos si-i punem peste legume, lasandu-i 2 minute sa se...Citeste continuarea

Lapte condensat

Postat de: CofetariiBucatari in Dulciuri

Vom pune apa cu zaharul intr-o oala, le vom amesteca bine cu o lingura de lemn pana se va dizolva complet zaharul si le vom lasa pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, luam oala de pe foc si o...Citeste continuarea

Limoncello

Postat de: RODIMUR in Bauturi

Se aleg lămâi mari, frumoase și fără defecte, se spălă bine și apoi se șterg cu un prosop curat. Se curăță cojile lămâilor (așa cum se curăță merele) și se pun...Citeste continuarea

Lasagna cu carne de porc

Postat de: mirela0911 in Lasagna

Se prepara sosul de carne. Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mici. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga ceapa sa se...Citeste continuarea

Lasagna cu anghinare

Postat de: AnaDavid in Lasagna

Se taie anghinarele la jumate, se scoate miezul și frunzele exterioare mai dure. Se taie felii subtiri si sa pune în apă cu lămâie să nu devină negre. Indepărtam pielita de...Citeste continuarea

Lasagna dulce, cu branza si visine

Postat de: oanapl in Lasagna

Într-o oală pui apă, un praf de sare și o lingură de ulei. Când începe să clocotească apa, pui foile de lasagna. Le fierbi 6-7 minute, le scoți cu o paletă și...Citeste continuarea

Linguini siciliene cu fructe de mare

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Spaghetele se fierb in apa clocotinda  cu sare. Eu le fierb reducand cu o treime timpul indicat pe pachet. Imi plac a la dente si oricum vor absorbi din sosul fructelor...Citeste continuarea

Limonada de pepene rosu

Postat de: eumimi in Love Smoothies

Mai inatai taiem pepenele in cuburi si il bagam la storcatorul de fructe cu tot cu seminte. Se va separa perfect. Amestecam sucul de pepene cu 400 ml apa plata rece. Puteti adauga dupa...Citeste continuarea

Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Postat de: Dya in Lasagna

Ciupercile se curata si se spala foarte bine in apa rece. Se asaza intr-o sita pentru a elimina surplusul de apa, dupa care se toaca marunt si se calesc pentru 15-20 de minute, alaturi de ceapa,...Citeste continuarea

Lasagna din dovlecei si vinete

Postat de: mirela0911 in Pui

Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mici. Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi se adauga ceapa si morcovul. Se lasa la calit putin apoi se...Citeste continuarea

Limonada cu fructe

Postat de: robert_badica in Bauturi

Într-un bol, amestecăm apa, zeama de lămâie şi zahărul alb până ce se topeşte tot zahărul. Piersica o spălăm şi o feliem, la fel facem şi cu mărul. Turnăm...Citeste continuarea

Limonada cu pepene rosu

Postat de: licurici_lra in Bauturi

Pepenele se curata de coja, se taie cubulete, apoi se baga in storcatorul de fructe. Se alege doar sucul. O jumatate de lamaie se taie felii. Se amesteca sucul de pepene cu apa si zeama...Citeste continuarea

Lasagna cu dovlecei

Postat de: sufletista in Lasagna

Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna. Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, il adaugam peste...Citeste continuarea

Limba soacrei

Postat de: eumimi in Mancaruri de legume

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie. Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare.  Ungem...Citeste continuarea

Limonada cu fructe

Postat de: licurici_lra in Bauturi

Se amesteca sucul de mere cu apa si zeama de la lamaie, apoi se adauga fructele si feliile de lamaie taiate pe jumatate. Se amesteca cu o lingura, apoi se pune gheata. Pentru...Citeste continuarea

Legume soté la tigaie

Postat de: momo121 in Mancaruri de legume

Pentru inceput, daca adaugati la final semintele de susan, este bine sa le prajiti putin inainte, pana devin aurii. Semintele prajite elimina un lichid si totodata devin mai gustoase si mai...Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: AlexTeacher in Lasagna

In functie de dimensiunea tavii, poti avea nevoie de 2 sau 3 pachete de foi proaspete de lasagna.  Sos bolognaise: Caleste cepele si morcovii in ulei de masline.  Adauga sare,...Citeste continuarea

Lapte cu cereale si seminte (mic...

Postat de: oanapl in Cook and smile

Torni laptele intr-un bol si adaugi fulgii de cereale. Pui semintele in rasnita si le macini timp de 30 de secunde, apoi le adaugi in bolul cu lapte. Le lasi sa se umfle si, intre timp, tai...Citeste continuarea

Lasagna cu ciuperci si smantana

Postat de: Valclaudia in Lasagna

Ciupercile se curata si se spala, apoi se feliaza. Ceapa curatata si spalata, se toaca marunt. Ardeiul spalat se curata de cotor si se taie bucatele. Punem la sotat ceapa in putin ulei de...Citeste continuarea

Lasagna cu carnati

Postat de: sufletista in Lasagna

Se taie ceapa, telina in cubulete mici, se caleste putin in untul topit, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, amestecam si lasam 1 minut, apoi adaugam rosiile tocate cu tot cu sos,...Citeste continuarea

Legume la gratar

Postat de: nico15 in Vegan / Raw vegan

Taiem legumele rondele, se pot asezona, inainte de a se frige pe gratar, dar sfatul meu este sa le asezonati dupa, deoarece dovlecelul se inmoaie foarte repede. Punem putin ulei pe gratar si...Citeste continuarea

Limonada de ghimbir

Postat de: atelierul_de_retete in Bauturi

Intr-un recipient pentru lichide, se pune ghimbirul pasta, zaharul, lamaia taiata felii, plus sucul de la jumatatea de lamaie. Se adauga deasupra  1 litru de apa si se lasa o ora la frigider....Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: nico15 in Lasagna

Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajim baconul taiat cubulete, pana devine auriu. Spalam legumele si le taiem in cubulete, adaugam ceapa si usturoiul peste si lasam pana se inmoaie, dupa...Citeste continuarea

Lasagna cu legume

Postat de: oanapl in Lasagna

Toci ceapa si morcovul si le calesti in uleiul bine incins. Speli bine si tai cubulete ardeiul, dovlecelul si ciupercile, apoi le adaugi in tigaie. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si...Citeste continuarea

Leblebi (supa nord-africana de naut)

Postat de: Satisfyyourcravings in Supe

Se dizolva 3 linguri de sare, in 5 litri de apa. Se adauga nautul si se lasa la hidratat peste noapte. Se scurge, se clateste sub jet de apa rece si se transfera intr-o oala cu 1 lingurita de...Citeste continuarea

Lipie cu legume

Postat de: Reli_B in Mancaruri de post

Se curata cartofii, se taie felii si se prajesc in ulei. Rosia se spala si se taie felii. La fel si ridichea. Ciupercile se curata, se taie felii si se pun intr-o tigaie in putin ulei...Citeste continuarea

Legume coapte cu sos tahini

Postat de: katty in Mancaruri de post

Spalam legumele bine. Putem sa le curatam de coaja sau nu, in functie de cum ne place. Taiem dovlecelul si vanata felii de 1/2 de cm, iar ciupercile in felii subtiri. Turnam uleiul si sosul de...Citeste continuarea

Legume gratinate provensale

Postat de: oanapl in Mancaruri de legume

Tai ceapa si usturoiul felii subtiri, le asezi intr-un vas termorezistent, pudrezi cu putina sare si le introduci in cuptorul bine incins pana se inmoaie, fara a se rumeni. Intre timp, oparesti...Citeste continuarea

Langosi cu urda si branza dulce

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se prepara usor, rapid si simplu... Drojdia se lichefiaza intr-un bol, complet cu 3 linguri de lapte, se adauga o lingurita de faina si una de zahar si se amesteca, apoi se lasa la crescut 10...Citeste continuarea

Lava cake sau Vulcan de ciocolata

Postat de: AndreeaDea in Dulciuri

În primul rand, vom pune un bol peste o cratiță care fierbe încet la foc mic și în bol, vom adaugă ciocolata și untul, amestecand continuu pana acestea se vor topi. După...Citeste continuarea

Lasagna bolognese

Postat de: oanapl in Vita

Toci ceapa, morcovul si usturoiul marunt (eu le-am dat pe razatoarea mica), le calesti in uleiul bine incins. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper, rozmarin si cimbru si le lasi sa se caleasca,...Citeste continuarea

Langosi cu branza sarata

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Laptele il punem pe foc intr-un ibric pana devine caldut. Intr-un bol, punem drojdia, zaharul, putin lapte caldut, o lingura de faina si le amestecam bine. Lasam cam 15 minute sa se...Citeste continuarea

Langosi unguresti

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Se dizolva drajdia in putin lapte caldut, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Se lasa 10-15 minute la crescut. Se pune intr-un castron faina, sarea, drojdia crescuta, smantana,...Citeste continuarea

Langosi

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Intr-o craticioara, se pun 100 ml lapte caldut si se amesteca cu zaharul si 1 lg faina, apoi se adauga drojdia. Se lasa 10-15 minute sa dospeasca. Intr-un vas larg, se cerne faina, se adauga...Citeste continuarea

Langosi la minut, cu branza sarata

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

In mai putin de 30 de minute, va veti bucura de zece langosi incredibili...asa ca la treaba! Se pune branza cremoasa intr-un vas, apoi ouale, iaurtul, si la final, faina si praful de copt si se...Citeste continuarea

Lasagna rapida

Postat de: RuxyRux in Lasagna

Eu am tocat ceapa impreuna cu carnea, am pus compozitia intr-o cratita maricica, in uleiul incins si am tinut-o pana s-a albit complet...desigur am amestecat permanent, am intors carnea, apoi am...Citeste continuarea

Lasagna cu carne de vitel

Postat de: merisor67 in Lasagna

Amestecăm carnea tocată și o condimentăm cu sare, piper, cimbru și busuioc. Inăbușim legumele curățate și tocate, în ulei cu puțină apă, iar când sunt ușor pătrunse,...Citeste continuarea

Lichior de oua

Postat de: katty in Bauturi

Frecam galbenusurile cu zaharul intr-un vas cu fundul dublu pana se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam laptele caldut si omogenizam.Punem zaharul vanilat si frisca si amestecam bine. Asezam...Citeste continuarea

Legume picante

Postat de: dantes in Mancaruri de post

Pentru pasta picanta toate ingredientele se  dau prin blender. Intr-o oala se pune uleiul se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua de...Citeste continuarea

Lamb cupcakes

Postat de: Meea in Dulciuri

         Pentru pregatirea brioselor, amestecam faina, sarea, cacaua si praful de copt. Separat, mixam untul topit impreuna cu zaharul 2 minute. Adaugam...Citeste continuarea

Lasagna de post

Postat de: ladydi in Lasagna

Intr-un castron, punem soia acoperita cu apa calduta pentru cca. 20 de minute (sau o pregatim conform instructiunilor de pe pachet). Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: curatam si...Citeste continuarea

Lasagna cu foi de casa

Postat de: momo121 in Lasagna

Pentru sosul Ragu: Intr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii, adaugam carnea si lasam pe foc amestecand din cand in cand pana observam ca s-a separat...Citeste continuarea

Legume la cuptor cu branza de capra...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare,...Citeste continuarea

Lapte de pasare cu sos de zmeura

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai punem laptele intr-o cratita la foc mic, nu trebuie sa fiarba, sa fie fierbinte. Separam albusurile de galbenusuri, peste galbenusuri punem 5 linguri de zahar si vanilia bourbon si mixam...Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: AndrutzaP in Lasagna

  Incepem cu prepararea prepararea sosului cu carne. Ceapa, morcovul si telina se toaca marunt si se calesc in unt. Adaugam baconul taiat cubulete si mai calim 2-3 minute. Punem carnea tocata...Citeste continuarea

Lasagna cu foi de clatite

Postat de: BakeUpArtist in Lasagna

Sos bolognese - Se curăță legumele și se toacă mărunt; - Se călește usturoiul în ulei, apoi se adaugă ceapa și restul legumelor și se amestecă; - Se adaugă și carnea...Citeste continuarea

Lichiu cu smantana si pere

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate eu am facut o tava( tava mare de cuptor, atipica), voi puteti imparti blatul in doua bucati si sa intindeti aluatul subtire la dimensiunea tavii pe care doriti sa o folositi....Citeste continuarea

Lapti pane

Postat de: Bunica in Peste

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare. Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante. Sărezi, piperezi și condimentezi lapții. Pune făina...Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]