A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Oua vopsite natural

Postat de: eumimi in Dulciuri

Mai intai spalam ouale cu putin detergent de vase. Cojile de ceapa le spalam si le punem intr-o cratita. Eu am pus cam 1 sfert din cratita cu coji de ceapa.Eu am facut cateva oua si decorate cu...Citeste continuarea

Oua prajite in stil turcesc cu sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt si se pastreaza la frigider pana in momentul serviirii.  Se incalzeste uleiul de masline/cocos si untul intr-o cratita mica si se...Citeste continuarea

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala, se fierb 5-6 minute, apoi se lasa sa se raceasca.  Se decupeaza imaginile ce urmeaza a fi lipite pe oua (sfatul meu este sa fie imagini mici pentru a putea incapea pe ou si...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Mai intai punem la fiert orezul.Intr-o cratita, punem orezul spalat si adaugam 3 cani de apa (masuram cu aceiasi cana si orezul si apa), adaugam un praf de sare si lasam sa fiarba la foc lent pana...Citeste continuarea

Omleta cu sunca la cuptor

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita. Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete. Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se adauga sare si piper si se mai adauga...Citeste continuarea

Orez cu legume, carne si carnati

Postat de: jolygina in Porc

Condimentam carnea si o lasam circa 15 minute inainte de a o pune la preparat Spalam orezul si il punem in apa fiarta cu putina sare iar la 10 minute de cand am pus orezul aduagam si legumele...Citeste continuarea

Oua rosii de Pasti decorate cu...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput trebuie sa degresezi ouale! Spala-le cu apa rece si putin detergent de vase, cu ajutorul unui burete, apoi limpezeste-le bine. Pune apa intr-o oala, adauga sarea si amesteca...Citeste continuarea

Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ouale, le punem intr-un bol si le batem spuma cu un tel, apoi incorporam smantana si batem in continuare. Adaugam sare, piper, rozmarinul si fulgii de parmezan. Ceapa verde o curatam, o taiem...Citeste continuarea

Ochelari cu pesto

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Foitajul dezghetat la temperaura din bucatarie, se intinde, pana la jumatate se unge cu un fel de pesto iar in partea opusa cu alt fel; se ruleaza pana la mijloc ambele parti, se strange putin...Citeste continuarea

Oua umplute cu peste

Postat de: Moni_alex in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei....Citeste continuarea

Orez cu boabe de fasole rosie si ardei

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Mai intai ne ocupam de orez. Se spala in mai multe ape dupa care se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este pe jumatate fiert se da sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga....Citeste continuarea

Orez cu legume si aripioare de pui

Postat de: violeta30 in Pui

Oparim aripioarele de pui si le punem intr-o tava ceramica si le condimentam. Calim legumele intr-un vas cu putin ulei, adaugam apoi orezul spalat si scurs de apa, adaugam sare, piper, alte...Citeste continuarea

Orez cu amestec mexican,de post

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Pasul 1: Se curata ceapa si morcovul ,se taie cubulete si se pun la calit in uleiul incins. Pasul 2:Spalam orezul in apa rece, il scurgem,apoi il adaugam peste legumele sotate ,amestecam 2,3...Citeste continuarea

Orez prajit in stil coreean

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.  Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ, sosul picant si 1 lingura sos de soia.  Se prajesc semintele de...Citeste continuarea

Outele mele de Paste

Postat de: susu in Dulciuri

Idei deosebite de vopsit si decorat outele de Paste: Joc de buline: se folosesc vopsele normale pe oua perfect albe. Inainte de fierbere ouale se degreseaza temeinic prin frecare cu otet....Citeste continuarea

Orez cu ciuperci, de post

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Pasul 1: Se curata ceapa si morcovul ,se taie cubulete si se pun la calit in uleiul inceins. Pasul2:Curatam ciupercile,le taiem feliute si le adaugam peste legume. Pasul3:Spalam orezul in...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi potrivite ca marime . Spalam cartofii sub jet de apa rece si ii scurgem bine de apa .  Incingem ulei intr-o tigaie si punem cartofii la...Citeste continuarea

Orez cu legume la slow cooker...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun în vasul ceramic al noului ajutor din CasaZmeilor, aparatul Crok-Pot , botezat Alin ;), împreună cu orezul,...Citeste continuarea

Oua posate cu sos bourguignon

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Daca aveti un fond de vitel de casa preparat cu oase este ideal. Se prepară fondul legat de vițel: eu am folosit o metoda rapida :) - se pune la fiert 25 cl de apă, se adaugă pudra de...Citeste continuarea

Orez cu lapte de cocos, capsuni si...

Postat de: privatelaura in Slow Cooker

Pregatim aparatul Crock-Pot si il conectam la priza. In vasul aparatului, turnam laptele de cocos. Spalam orezul, il adaugam peste lapte. Urmeaza sa punem 3 linguri de zahar, daca...Citeste continuarea

Omleta vesela - Reteta nr. 100

Postat de: Monica1997 in Aperitive / Garnituri

Se curata ceapa, ardeiul si se maruntesc,punem o tigaie la incins cu o lingura de ulei si adaugam legumele cubulete impreuna cu baconul si carnatul maruntiti si ei. Dupa ce acestea s-au calit,...Citeste continuarea

Oua ochiuri, in cuib de spaghete...

Postat de: merisor67 in Spaghete

Fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare pana cand sunt bine patrunse, apoi le scurgem, dar nu le trecem prin jet de apa rece. Ungem cu unt,  din belsug, niste forme de minitarte si...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Orezul se spala in mai multe ape, dupa care se pune la fiert intr-un litru de apa. Dupa ce se umfla, orezul se scurge de apa si se adauga laptele, iar cand acesta din urma da in clocote, se...Citeste continuarea

Okonomiyaki (Clatita Japoneza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se taie ceapa, ciupercile, varza si ridichile fasii. Se usuca tofu cu ajutorul unui prosop de bucatarie si se taie cuburi de 1 cm. Se amesteca oul si faina cu sare si piper si se adauga...Citeste continuarea

Oua umplute cu avocado

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Nu se poate mai simplu de atat Ouale le spalam bine si le punem in apa rece cu sare si otet la fiert . Le lasam pe foc mic iar cand apa da in clocot acoperim oala cu un capac,stingem focul...Citeste continuarea

Ostropel din manzat Godina

Postat de: Zamfira in Vita

Porţionăm carnea de mânzat în bucăţi potrivite. Curăţăm, spălăm cepele şi le tocăm nu foarte mărunt.  Punem la călit cepele tocate şi după 2-3 minute adăugăm...Citeste continuarea

Omleta Godina cu cartofi prajiti

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii si ii taiem pai. Spalam, saram si dam la prajit. Intre timp spargem cele 3 oua si le batem bine cu sare si piper. Intr-o tigaie adaugam cubul de unt si cartofii prajiti...Citeste continuarea

Omleta inima la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde se taie feliute si se pune in ulei de masline la calit, se adauga si cuburile de pancetta, se pune putina apa si se lasa sa fiarba pana scade zeama. Ouale se amesteca bine, se pun...Citeste continuarea

Oua mexicane

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde o spalam si o taiem rondele, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Rosiile decojite le tocam marunt, fasolea boabe o scurgem de zeama. Intr-o tigaie incingem uleiul, punem...Citeste continuarea

O intalnire delicioasa intre visine...

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Intr-un castron se mixeaza branza de vaci,laptele,mierea,vanilia si lichiorul de oua,pana se obtine o consistenta cremoasa. Smantana lichida se mixeaza cu intaritor de frisca si 2 linguri de...Citeste continuarea

Ochiuri dulci

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul uleiul,laptele,apa si amestecam bine dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt,pana rezulta o compozitie mai groasa, Dam la...Citeste continuarea

Omleta cu muschi file si rosii uscate

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Muschiuletul file de porc se taie cuburi. Rosiile uscate se feliaza. Ouale se sparg pe rand separat pentru a le verifica prospetimea. Daca galbenusul se imprastie sau...Citeste continuarea

Orez aromat cu dovleac

Postat de: Ela68 in Mancaruri de legume

1.  Curatam dovleacul de coaja, apoi il taiem cubulete de 1 cm. 2.  Zdrobim usturoiul si il punem la calit in ulei doua, trei minute, apoi adaugam dovleacul si continuam sa amestecam....Citeste continuarea

Orez cu lapte de cocos

Postat de: momo121 in Mancare copii

Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de cocos cu cel dulce, iar cand incepe de fiarba, adaugam orezul spalat bine. Lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: Constelatialeu in Mancare copii

Mai intai am masurat orezul si l-am spalat sub un jet de apa, l-am pus intr-o cratita cu fund dublu si am presarat un praf de sare, apoi am adaugat laptele si zaharul. Am asezat pe ochiul de...Citeste continuarea

Ochi de paun

Postat de: Corina33 in Prajituri

Prima data pregatim aluatul: amestecam drojdia cu zaharul si putin lapte caldut pana se lichefiaza, adaugam o lingura plina cu faina si lasam cateva minute sa dospeasca maiaua. Amestecam bine...Citeste continuarea

Oua fierte cu sos de patrunjel si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale dupa preferinte.  Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare. Se toaca fisticul nu...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: AlexandraOrdean in Pui

Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce. Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume....Citeste continuarea

Oua umplute cu pate de casa

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Se pun ouale la fiert in apa cu sare si otet si se lasa pe foc 8-10 minte de cand incepe apa sa fiarba. Apoi se scurge apa, se trec ouale prin jet de apa rece si se spala bine, dupa care se...Citeste continuarea

Omleta pufoasa cu salam

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale bine cu telul. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei si se pune salamul la calit. Se lasa cateva minute. Se  adauga ouale batute si se lasa 5-6 minute pe fiecare parte....Citeste continuarea

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Postat de: simona72 in Pui

Se spala orezul in mai multe ape, se acopera cu apa calduta si se lasa pana ne pregatim celelalte ingrediente. Se pune uleiul de masline si untul intr-o craticioara. Ceapa rosie se toaca marunt si...Citeste continuarea

Oua umplute cu branza

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb in apa cu sare 10 minute. Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron cu...Citeste continuarea

Oua boieresti

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam faina cu sarea,praful de copt dupa care adaugam untura, amestecam pana rezulta un aluat sfaramicios, adaugam apa rece pana rezulta un aluat omogen. Invelim coca intr-o...Citeste continuarea

Orange curd

Postat de: simona72 in Dulciuri

Portocalele se spala foarte bine cu apa calda. Se rade fin coaja de la o portocala si se pune intr-un vas de inox. Se adauga ouale intregi si galbenusurile, zaharul si se amesteca usor. La prima...Citeste continuarea

Omleta umpluta cu quinoa in stil...

Postat de: Satisfyyourcravings in Salate

Se amesteca iaurtul cu sare, castravetele taiat cuburi, sucul de lamaie, otet, oregano, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca quinoa cu spanacul, maslinele, rosiile uscate la soare, ardeii,...Citeste continuarea

Omleta in forma de vaffe

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Am batut ouale cu condimentele. Am adaugat putina branza si am zdrobit-o cu furculita, apoi mozzarella data pe razatoare. Am amestecat bine, apoi am adaugat gogosarul taiat...Citeste continuarea

Omleta cu somon afumat, sparanghel...

Postat de: Satisfyyourcravings in Somon

Intr-o tigaie, se incalzeste putin ulei de masline si se calesc usturoiul si ghimbirul pana devin aurii. Se adauga sparanghelul, sosul de peste, se acopera si se lasa la gatit 2 minute. ...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala bine, se sterg si se pun in apa la fiert cat sa acopere ouale. Nu am adaugat nimic in apa. Se fierb cca 7-10 minute. Se racesc. Se taie jumatati. Galbenusurile se pun intr-un bol,...Citeste continuarea

Omleta dietetica cu branza si busuioc

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se bate oul impreuna cu albusul de ou si apa intr-un vas.  Se topeste untul intr-o tigaie, se rastoana ouale batute, se inclina tigaia in toate directiile pana cand toata baza tigaii este...Citeste continuarea

Orez cu pui si legume

Postat de: Jymy in Pui

Se taie puiul in bucati mici si se prajeste usor. Se adauga ceapa si prazul, ardeii tocati si se calesc 5-10 minute. Se adauga orezul si se sareaza dupa gust. Se toarna supa de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]