A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Negresa marmorata cu crema de branza

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Untul se topeste partial la microunde, se adauga peste el zaharul pudra, apoi se mixeaza pana se intareste iar. Obtinem o crema pufoasa. Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu...Citeste continuarea

Negresa insiropata cu crema de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru blat punem ciocolata la topit impreuna cu laptele si untul, mestecam continuu  si cand este gata o dam la rece. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu...Citeste continuarea

Nuci verzi murate

Postat de: adnia in Conserve

  Cum le-am preparat eu Cu putin ajutor, am cules nucile verzi ajunse la marimea lor maxima (sfarsitul lunii iunie pare a fi perioada ideala de culegere a lor), le-am spalat, apoi...Citeste continuarea

Negresa cu fulgi de ciocolata

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Mod de preparare : Intr-o craticioara,pe foc mic,se topeste margarina cu zaharul.Se adauga cacaoa si laptele.Se lasa pe foc sa dea doar cateva clocote,pana se topeste tot zaharul. Din acest...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu gemul de prune. Rasturnam compozitia intr-o...Citeste continuarea

Novac pe pat de legume la cuptor

Postat de: privatelaura in Peste

Pestele se spala si se usuca cu un servet. Se cresteaza si se pune intr-o punga de plastic, se toarna un pic sos de soia, zeama de lamaie si ulei de masline, sare si condimente Kotanyi pt peste....Citeste continuarea

Negresă din bezea cu ciocolată...

Postat de: diaconta in Prajituri

Ciocolata am pus pe baie de aburi împreuna cu o lingura de lapte si o lingura cacao. Am lasat sa se raceasca. Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Am adaugat...Citeste continuarea

Negresa cu menta

Postat de: mimmi in Prajituri

Punem intr-o cratita,pe bain-marie,untul impreuna cu ciocolata taiate bucati,pana se topesc. Mixam oaule,cu zaharul,esenta de menta si untul topit(cu ciocolata). Adaugam faina cernuta impreuna...Citeste continuarea

Negrese cu cremă de brânză

Postat de: andreeapintea in Prajituri

Preîncălzim cuptorul la 160 de grade şi pregătim o tavă de 20 cm cu hârtie de copt. Pentru crema de brânză vom mixa oul, vanilia şi crema de brânză folosită...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Se pune la fiert laptele cu zaharul,cand s-a dizolvat zaharul se adauga margarina amestecant incontinuu.Se pune cacaoa cernuta si se lasa sa dea in 1-2 clocote. Se lasa la racit, dupa care se pun...Citeste continuarea

Ness Cupcakes

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Toate ingredientele se pun intr-un vas,se mixeaza bine compozitia, -se toarna compozitia in formele speciale cu hartiute de copt (sau pur si simplu formele unse cu ulei si tapetate cu faina)...Citeste continuarea

Nuci cu crema de ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Cojile de nuci Se amesteca ouale cu praful de sare se adauga osanza si se omogenizeaza,apoi un pahar cu lapte caldut si praful de amoniac. Se adauga faina si se framanta o coca densa. Am...Citeste continuarea

Negresa specială

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Încingem cuptorul la 180 grade C. Ungem o tavă de 32x24 cm cu unt. Cernem într-un castron făina cu praful de copt și sarea. Topim untul în bain-marie. Cernem cacao,...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam zaharul, untul, cacao, laptele si le punem pe foc si lasam sa fiarba 3 minute. Dupa care le lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un...Citeste continuarea

Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

  Nautul se pune de cu seara in apa la inmuiat. Dimineata il spalam in citeva ape si-l punem la fiert pina boabele sunt f bine fierte. Procedam cu nautul la fel ca si cu fasolea atunci cind...Citeste continuarea

Negrese cu gem

Postat de: sasha in Prajituri

Intr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul. Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si...Citeste continuarea

Negresa cu inimoare

Postat de: barbie2007b in Prajituri

Amesteci intr-o craticioara untul, laptele, zaharul vanilat si pudra de cacao. Fierbi 2-3 clocote si dai vasul deoparte. Opresti din aceasta compozitie 15 linguri, intr-un bol, restul lasi sa se...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata si nuci

Postat de: merisor67 in Prajituri

Intr-o craticioara punem pe foc moale untul cu ciocolata rupta si laptele in care am amestecat cacaoa. Amestecam continuu pana se topesc toate, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si ridicam...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Untul la temperatura camerei se bate cu zaharul pana devine pufos. Ciocolata se topeste si se adauga putin cate putin in crema de unt. Urmeaza ouale, unul cate unul mixand dupa fiecare in parte....Citeste continuarea

Nasturasi cu miere

Postat de: adnia in Prajituri

  Am mixat bine untul moale cu toate ingredientele, formand o bila, pe care am dat-o la rece cca 30 min. Am format nasturasii (intai am facut bilute, pe care le-am platizat intre degete,...Citeste continuarea

Nuferi cu vinete

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Se blenduieste bine vanata cu laptele si uleiul si se potriveste de sare. Astfel am obtinut salata de vinete. Am decojit ceapa si am sectionat-o transversal sub forma de zig-zag, obtinand...Citeste continuarea

Negresă cu whisky (de post)

Postat de: DinDragostePentruGatit in Dulciuri

  Se separă lichidele de solide.  1. Făină + bicarbonat de sodiu+ cacao + sare + zahăr + nucă de cocos. 2. Apă minerală + oţet de mere (cam 2 lg) + ulei + whishy +...Citeste continuarea

Norisori pufosi

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 200 g zahar,ca la bezea.Separat galbenusurile se freaca cu 100 g de zahar si vailia.laptele se pune intr-o...Citeste continuarea

Nobela-Blondela

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

BLAT: Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga laptele si uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si la final se adauga cele 8 albusuri ( 6 de la...Citeste continuarea

Negresa cu nuci si bezea

Postat de: diana_k in Prajituri

Ciocolata se taie marunt si se topeste pe baie de aburi. Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand mixand dupa fiecare: ouale, vanilia si ciocolata. Faina cernuta se amesteca cu praful de...Citeste continuarea

Nectar de rodie

Postat de: doralinda72 in Bauturi

Curatati rodiile de samburi(am postat video la "tehnica" ptr a va fi mai usor), spalati marul si taiati bucati, apoi taiati o felie de ghimbir si o curatati de coaja. Puneti totul in...Citeste continuarea

Nuci cu crema de vanilie

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Incingeti cuptorul la 170 gr sau treapta 2 spre 3. Ungeti fiecare formita (pentru prima tura de coji de nuci :P) cu putin unt sau margarina pentru prajituri.  Amestecati toate...Citeste continuarea

Nori pufosi

Postat de: caroline in Dulciuri

1.punem oul intr-un bol si il batem bine amestecandu-l apoi cu zaharul tos, zaharul pudra, coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine pana ce zaharul este topit. 2.adaugam faina amestecata cu...Citeste continuarea

Nudelsalat -Salata de paste, cu...

Postat de: cris2711 in Salate

Intai se fierb pastele,trebuie sa fie mai de calitate,pentru ca nu se face salata cu paste foarte moi.Trebuie sa isi pastreze forma. Cand sunt gata fierte se scurg de apa fierbinte,se stropesc...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

Mixeaza ouale cu zaharul, adauga uleiul, apoi incoporeaza faina cernuta si amoniacul. Framanta totul bine, pana obtii o compozitie omogena, nelipicioasa. Unge forma speciala de nuci cu putin...Citeste continuarea

No-bake cupcake cu glazura de pireu...

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Dulciuri

Biscuitii oreo se rupt in bucatele si se dau prin blender pana se fac praf, formand primul strat al blatului. Adaugati untul topit si amestecati pana la omogenizare. In tava de briose, asezati...Citeste continuarea

Nuci "indragostite"

Postat de: ANNA_46 in Dulciuri

Amestecam zaharul praf cu albusul de ou, pana devine mai tare (sa nu picure , atunci cand ridicam lingura ), daca e nevoie mai punem zahar praf. Spalam si uscam bine caisele deshidratate...Citeste continuarea

Negresă cu biscuiţi

Postat de: madi_marin in Prajituri

Untul şi ciocolata se topesc până capătă consistenţă lichidă. Ouăle se mixează întregi cu zahărul şi mierea, apoi se adaugă compoziţia de unt cu ciocolată puţin...Citeste continuarea

Negresa cu nectarine

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am uns tava cu unt si am presarat zahar vanilat. Apoi am asezat jumatatile de nectarine la o distanta de egala una de cealalta, cu partea in care a fost samburele in jos.  Am...Citeste continuarea

Nuferi cu dovleac

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Dovleacul l-am copt inainte si a durat aproximativ 3-4 ore.Am desfacut pulpa de dovleac cu lingura intr-un castron si se zdrobeste bine cu lingura pana se face ca o pasta.Puteam pune...Citeste continuarea

Nasturii lui Mos Craciun

Postat de: sufletista in Dulciuri

Amestecam faina cu sare,zahar,scortisoara,ghimbir,praful de copt, Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Adaugam galbenusurile amestecate si zeama de lamaie, framantam o coca elastica si...Citeste continuarea

Negresa Ioana

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Ingredientele se pregatesc dinainte si se pun in vasul de mixer exact in ordinea indicata mai sus. Se mixeaza bine apoi se toarna compozitia in forma de  prajitura tapetata cu foaie de copt....Citeste continuarea

Negresa cu sos de vin

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Amestecam faina cu praful de copt si sarea. Topim apoi ciocolata cu untul pe baie de aburi. Luam vasul de pe foc si dupa ce sa racorit putin, incepem sa adaugam zaharul, esenta de vanilie...Citeste continuarea

Năsturei

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Făina se cerne şi se amestecă cu zahărul pudră şi un praf de sare. Se adaugă untul moale şi se amestecă. Se adaugă şi gălbenuşurile şi se frământă un aluat care  se...Citeste continuarea

Negresa de post cu rom si coaja de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-un bol punem apa, uleiul , otetul si zaharul. Am mixat la viteza mica pana s-a topit putin zaharul. Faina, cacaoa, budinca de ciocotala le-am trecut prin sita. Le incorporam treptat in bol si...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele enumarate pana obtinem o compozitie ca o crema si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: timea in Mancaruri de post

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate. In alt bol amestecam ingredientele lichide. Impreunam cele doua compozitii si amestecam pana la omoginzare. Ungem o tava mica cu ulei si...Citeste continuarea

Negresa intre foi de napolitane

Postat de: merisor67 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Punem intr-o craticioara galbenusurile, untul, cacaoa, laptele, uleiul si omogenizam. Punem cratita pe baie de aburi si fierbem pana cand compozitia se...Citeste continuarea

Napolitane cu caramel şi alune

Postat de: madi_marin in Prajituri

Punem la caramelizat 200 g zahăr cu câteva picături de apă. Obţinem un caramel clar şi nu foarte închis la culoare pe care îl lăsăm puţin deoparte. Untul la...Citeste continuarea

Negresa cu nuca si stafide - de post

Postat de: ana77 in Prajituri

- se amesteca toate ingredientele uscate cu cele lichide - se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina - se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu - se taie dupa...Citeste continuarea

Non plus ultra

Postat de: Creatsa in Prajituri

Mixam untul cu galbenusurile ,vanilia ,amoniacul si zaharul pudra. Il lasam sa se odihneasca 30 de min dupa care adaugam faina si framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. Intindem o...Citeste continuarea

Negresa cu aroma de portocale

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Untul, ciocolata rupta bucatele, zaharul si cacaua le punem intr-un vas pe baie de aburi sa se topeasca. Nu trebuie sa fiarba. Lasam amestecul sa se raceasca putin, dupa care punem esenta de...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Intr-o cratita mai mare de 3l aproximativ se pun cele 3 linguri cu cacao, zaharul, laptele si untul pe foc se amestece bine sa dea unul sau doua clocote dupa care se pune la racit in apa rece (ca...Citeste continuarea

Negresa cu bilute de branza si cocos

Postat de: Creatsa in Prajituri

Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga...Citeste continuarea

Negresa cu nuci si ness

Postat de: Retetegg in Prajituri

Cantitatile sunt pentru o tava mare: 32 x 35 cm. Intr-o cratita pe foc am pus margarina, laptele, zaharul si cacaua. Am tinut pe foc pana a dat intr-un clocot.  Am lasat la racit. Din...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]